Asus ME371MG testat cu GLBenchmark

Asus ME371MG conform unor documente va lovi piața tabletelor cu siguranță sub numele de Asus FonePad, care  nu de mult a fost și testat online cu GLBenchmark 2.5. Acest test online ne-a oferit câteva detalii despre specificația noului dispozitiv de 7” Asus. Conform informațiilor oferite de benchmark, tableta va fi echipat cu un procesor Atom de ultima generația, care rulează pe a frecvență de 1.2GHz, în care este integrat unitatea grafică PowerVR SGX540. Terminalul Asus va primi 1GB RAM memorie și spațiu de stocare care variază între 8GB și 32GB.

Asus FonePad va dispune de un ecran cu o diagonală de 7” capabil de o rezoluție de 1280 x 800. Sistemul de operare pe care va rula acest terminal este Android 4.1.2 Jelly Bean și cu siguranță va primi actualizarea Android 4.2. Cei care nu au fost pe fază când am povestit pentru prima oară despre tableta Asus FonePad, subliniez faptul că acesta va fi echipat cu un modem 3G, deci are caracteristicile unui telefon mobil inteligent.

Compania Asus va aduce în fața publiculu noua tabletă în Barcelona, la evenimentul MWC, acest fapt este sugerat și de mini clipul postat pe pagina de facebook a companiei,

Sperăm că va avea un preț acceptabil, deoarece din specificații este clar că avem de a face cu un dispozitiv low-end.

Sursa: NotebookItalia, Tablet-News

About the author