Bestia lui Samsung se apropie

Numai în câteva zile au început zvonurile despre noul Samsung Galaxy S şi deja toată lumea numai despre asta vorbeşte. Samsung Galaxy S IV (S4) va fi cel mai avansat model a lui Samsung, degradând şi pe Samsung Galaxy Note care era întotdeauna şi este şi acum modelul de vârf al companie.

Se pare că în Samsung Galaxy S4 Samsung va folosi noul său procesor quad core Cortex A15 de 1.8GHz, ajutat de o memorie de 3GB. După nişte zvonuri acest procesor de ultra performanţă va fi „overclock”-at până la 2GHz. Samsung Galaxy S4 va fi dotat cu un ecran Super AMOLED full HD de 4.99″, cu o rezoluţie de 1980 x 1200 pixeli şi cu o densitate de pixeli de 441ppi. Camera foto cu fără îndoieli va fi o camera de 13MP, dacă nu va fi aşa atunci pentru Samsung a mers ceva în neregulă. Sony la începutul anului 2013 va folosi camera foto de 13MP pentru modele Xperia şi nu cred că Samsung lasă să fie bătut.

Rapoartele susţin că noul Samsung va fi valabil cu o memorie internă de 16GB, de 32GB, de 64GB şi de 128GB şi va fi dotat cu o bateria de 3100mAh.

Despre design nu avem informaţii. După părerea voastră ce ar trebui să facă Samsung la noul său model în ceea ce priveşte design-ul?

Sursa: Appy Geek

About the author