BlackBerry Z10 loveste piata smartphone-urilor

Mulțumit website-ului austriac Telekom-Presse putem să avem o introspecție la noul model lansat de către compania Research in Motion. BlackBerry Z10 este o noutate a companiei, care până acum a construit terminale cu tastatură QWERTY integrată, însă noul dispozitiv este un fullscreen phone multitouch capacitiv. Terminalul BlackBerry Z10 va intra pe rafturile magazinelor la 30 Ianuarie.

Noul telefon mobil inteligent a companiei RiM este proiectat pe noul sistem de operare BlackBerry 10, care este structurat pe o bază QNX. Telekom-Presse ne-a pregătit un mini film despre acest model, mini filmul este pe limba germană, subtitrat pe limba engleză. Filmulețul merită vizionat și de cei care nu înțeleg limba germană, deoarece telefonul și structura meniurilor sunt prezentate foarte expresiv.

La proiectarea modelului BlackBerry Z10 compania RiM a optat pentru un ecran full touch HD de 4.2” cu o rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Are un procesor dual core TI OMAP4470 care rulează pe o frecvență de 1.5GHz, procesorul fiind ajutat de o memorie internă de 2GB RAM. Spațiul de stocare al terminalului este 16GB. BlackBerry Z10 are o greutate de 125g.

Sursa: Gsmarena

About the author