Bunatatile LG de la CES 2014

LG ne-a dezvelit chiar multe produse înainte de CES (televizorul LCD de 105 inch curbat, OLED-uri, OLED-uri și mai multe OLED-uri, televizoare Ultra HD de toate dimensiunile), dar cu câteva ore înaintea conferinței de presă, ne arată și mai interesante.

LG produse CES

Acum avem poze oficiale cu noua interfață webOS pentru televizoare, iar blog-ul LG ne indică faptul, că va apărea pe 70% din produsele companiei lansate în 2014. Noul webOS ne tachinează cu capacitățile voice-search și controlare prin gesturi, precum și funcțiile îmbunătățite de multitasking și live TV. Softul are chiar și un caracter animat, numit „Bean Bird”, care va ghida utilizatorii prin setup, și setarea telecomenzii.

LG WebOS

De asemenea, LG a anunțat lansarea noului dispozitiv portabil, Life Band Touch. Echipat cu Bluetooth 4.0, brățara high-tech este rezistentă la apă, și este capabilă de a ține în evidență antrenamentele, să numere pașii făcuți, să monitorizeze consumul de calorii precum și să măsoare distanța parcursă. Caracteristicile sunt desul de atractive, însă sunt destul de comune (un smartphone îl poate face cu ușurință), astfel LG mărind miza și făcându-l un accesoriu fitness. Ca urmare, cuplat cu căștile speciale, numite Heart Rate Earphone, care în afară de funcția lor normală, sunt de asemenea capabili de a monitoriza bătăile inimii prin fluxul sanguin din canalul urechiilor. Dispozitivul va veni cu aplicații pentru Android și iOS, care se vor specializa în afișarea tuturor informațiilor, precum și în oferirea sfaturilor fitness și dietă. Cu toate acestea, accesoriul nu este dedicat numai fitness-ului.

LifeBand

Life band Touch va funcționa similar cu un smartwatch, afișând pe ecranul OLED informații privind apelurile, mesajele și notificațiile. Produsul are o durată a bateriei de ~ 4 zile, iar opțiunile privind culorile, sunt vaste precum la Ford Model T (negru). Prețul produsului nu a fost anunțat încă, dar dispozitivul pare mult mai folositor decât un smartwatch „normal”.

Sursa: GSMArena, Engadget

About the author