Castile gonflabile debuteaza la Apple in viitorul apropiat

Căștile gonflabile au fost inventate de un pionier în tehnologia audio, Stephen Ambrose, fondatorul companiei Asius Technologies. Acesta se umflă în ureche ca o bulă de aer, astfel oferind o experiență unică în momentul ascultării melodiilor preferate. Cei de la Apple au decis să comercializeze acest dispozitiv în magazinele lor oficiale. Nu știm exact când se va întâmpla acest lucru, dar sperăm să fie cât mai curând să îl putem încerca și noi.
Casti gonflabile
Acum câteva detalii interesante despre acest accesoriu ”futuristic”.

Inventarea acestui accesoriu a avut și un alt scop, folosirea acestei tehnologii în crearea unor aparate auditive mult mai performante. Căștile au putut fi testate la CES, care a avut loc luna trecută la Las Vegas, dar pe lângă jurnaliștii și reprezantanții unor firme electronice, au fost folosiți într-o cercetare care a fost finanțat de către o instituție medicală din Statele Unite și a implicat persoane suferind de pierderea auzului.

Materialul din care este conceput, numit Gore-Tex, este foarte popular în medicină pentru rezistența sa, astfel având posibilitatea de a fi folosită în repararea defectelor inimii sau altor organe. Este atât de flexibil încât nu este necesar crearea unor căști cu mărimi personalizate, se adaptează perfect după forma urechii atunci când mestecăm sau căscăm etc.

Sursa: mashable.com

About the author