Ce ne aduce cel mai mare spectacol mobil al anului?

Mobile World Congress (MWC) este cel mai mare spectacol, eveniment din lume al fiecărui an. Cei mai mari producători din lumea dispozitivelor mobile în acest show prezintă cele mai noi tehnologii la care ne putem aștepta în anul respectiv. Acest spectacol uriaș este organizat în Barcelona pe data de 25 – 28 Februarie. Primele produse vor fi prezentate încă pe data de 23 Februarie, când încep conferințele de presă și lansările.

În acest târg mondial în rolurile principale se află telefoanele mobile inteligente și tabletele. Companiile ca Samsung, Nokia, HTC, LG, ASUS și multe altele aici aduc în fața publicului cele mai noi dispozitive care vor fi lansate pe parcursul acestui an.

V-am pregătit o listă cu cele mai tari gadget-uri la care ne putem aștepta la acest eveniment.

Samsung:

Cel mai mare producător pe piața telefoanelor mobile după părerea multora va sosi cu niște dispozitive modeste, deoarece ca și anul trecut Samsung va prezenta flaghship-ul companiei mai încolo (conform unor zvonuri pe data de 14 Martie). Concluzia este că pe teritoriul smartphone-urilor nu va aduce nimic interesant, dar pe partea de tablete este foarte posibil să vedem pe Samsung Galaxy Note 8.0 și alte două tablete de 7” respectiv de 10” care se înscriu în categoria ”Tab”. Noul Note 8.0 va sosi cu sistemul de operare Jelly Bean, cu un ecran de 8” cu o rezoluție de 1280 x 800, cu două camere foto, de 5MP și de 1.3MP, iar dacă zvonurile devin reale va primi un procesor quad core de 1.6GHz și un S Pen.

HTC:

Compania taiwaneză este aproape în aceeași stare ca și Samsung, numai că HTC deja a prezentat oficial noul flagship a companiei, HTC One la un eveniment privat din Londra și New York, pe data de 19 Februarie. La ce ne putem aștepta de către HTC rămâne un mister, dar sperăm că ne uimește cu ceva.

Nokia:

Firma finlandeză de anul trecut nu a mai lansat nici un flagship, care să scuture lumea. Ultimul flagship pe care l-am văzut era spectaculosul Nokia Lumia 920. Conform opiniilor specialiștilor Nokia ne va face o surpriză cu un nou dispozitiv Windows Phone de mare performanță care pănâ acum a făcut apariția sub numele de cod EOS. Acest nou terminal cu mare siguranță va dispune de o camera de foto cu tehnologia PureView, care pentru prima dată a fost lansat anul trecut în modelul 808 cu Symbian. Am auzit zvonuri despre primele tablete Nokia cu Windows RT, dar cum am zis erau doar zvonuri care nu vor face apariția cu siguranță la MWC.

Sony:

Mai mult ca sigur că Sony va prezenta un telefon inteligent de 6.44” despre care au apărut niște zvonuri luna trecută destul de credibile, dar să nu fugim prea de parte și să așteptăm cu ce va ne surprinde. Sony are un dispozitiv care va fi prezent la MWC și acesta este Tablet Z. Această tabletă de 10”, cu un procesor quad core de 1.5GHz și cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean a fost deja anunțat la sfărșitul lunii Ianuarie așa că sperăm că vom primi câteva informații suplimentare despre ea.

LG:

Vom avea parte de un eveniment plin cu telefoane LG, deoarece compania se pregătește de o adevărată armată în ceea ce privește teritoriul smartphone-urilor. LG a publicat și un mic filmuleț, un teaser pentru MWC în care apare seria G, L, F și V. Deja avem informații despre modelele L și G, iar am primit câteva detalii despre specificațiile modelelor F7 și F5. La eveniment va fi prezent și phabletul ultra performant Optimus G Pro și multe alte diferite și interesante modele a companiei.

ASUS:

ASUS aduce la târgul din Barcelona și prezintă tableta de 7” FonePad, care are o caracteristică decât un telefon mobil inteligent. Deja suntem foarte curioși să vedem acest dispozitiv și să vedem cu ce terminale noi va sosi compania taiwaneză. Sunt zvonuri în care sunt menționate noi tabelate Transformer de ultra performanță și noul ASUS Padfone.

Citind aceste știri foarte interesante vom fi martorii unui târg extrem de uriaș în care vor sosi dispozitive care vor uimi pe toată lumea. Rămâneți cu phablet.ro pentru mai multe informații despre telefoane mobile și tablete noi lansate și prezentate la MWC.

Sursa: The Verge

About the author