Compania taiwaneza HTC genereaza un buzz asupra sa

În ultima vreme apar tot mai multe zvonuri despre potențiale noi produse. Acest fapt se datorează evenimentelor care urmează în prima parte a anului la care producătorii de renume își vor prezenta noile produse. Astfel de evenimente sunt MWC, CBit, Computex, WWDC și multe altele. Cel mai apropiat eveniment este MWC, eveniment organizat în Spania, Barcelona, de unde așteptăm foarte multe telefoane și tablete interesante. Conform zvonurilor HTC și Samsung vor prezenta noile telefoane de top în cadrul Mobile World Congress, dar nu trebuie să uităm nici de alte modele de la aceste companii.
Nu demult într-un interviu AMA Reddit, echipa nord americană a companiei taiwaneze HTC a confirmat faptul că producătorul de dispozitive mobile nu a uitat de sistemul de operare Microsoft pentru telefoanele sale și că modelul HTC 8X va primi cel mai nou update Windows Phone numit Blue, așteptat în prima jumătate a anului. Reprezentanții companiei au zis că colabrează în continuare cu Microsoft și evaluează potențiale parteneriate pentru viitoare dispozitive marca HTC (dar nimic oficial înca de la conducere).
HTC 8X si HTC 8S

HTC 8S si HTC 8X

O surpriză pe lângă cele menționate mai sus, este că telefonul One X, flagship-ul anului 2012 poate că va primi actualizarea Android 4.4 Kit Kat. Pe lângă One X, a fost confirmat că HTC One Max și HTC One Mini vor primi această actualizare. Această informație a ajuns prima dată pe web în forma unui raport, și la interviul AMA de la Reddit s-a confirmat că One Max și One Mini vor primi Android 4.4 plus HTC Sense 5.5 în luna Martie, respectiv Aprilie în SUA.
HTC One Mini (8)
Conform unui nou articol Digitimes HTC și Google vor forma un parteneriat pentru a lansa noua tabletă Nexus 10. Această speculație este una destul de ciudată, deoarece pe plan global HTC nu are un succes răsunător la gama de telefoane și la capitolul de tablete, după două eșecuri (HTC Flyer și HTC Jetstream) compania a părăsit piața tabletelor. Atunci când aceste tablete au fost prezentate, această secție a pieței nu a fost atât de populară, și datorită unui timing prost și suport dedicat tabletelor compania taiwaneză a suferit pierderi uriașe. Conform unui zvon, Google a vrut să creeze prima generație Nexus 7 cu HTC, dar din frică a fost refuzată această ocazie. După acest refuz, Google a abordat o altă copanie taiwaneză, Asus, și împreună au creat primul Nexus 7 care a devenit un succes enorm, a schimbat piața tabletelor de 7″.
Dacă această informație este una veritabilă, atunci HTC va avea un task dificil. Samsung a produs ultimul Nexus 10, și nu au reușit să convingă utilizatorii să cumpere această tabletă.
Să vedem oare HTC va reuși?
Sursa: Digitimes, Engadget, PhoneArena

About the author