Dispozitive mobile HTC M7, M4 si G2

Noul flagship a companiei HTC, M7, va fi prezentat la o conferință de presă în New York pe data de 19 Februarie. Conform unor zvonuri, noul model emblematic va fi echipat cu o nouă interfață Sense 5. Despre apariția acestui dispozitiv nu avem multe informații, dar cei de la @evleaks spun că M7 va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 8 Martie. Pentru mai multe detalii despre acest smartphone accesează articolul Noi informații despre HTC M7.

Între timp pe internet s-au răspândit niște detalii oficiale despre încă două dispozitive HTC. Cele două telefoane inteligente vor fi prezentate exact după apariția modelului M7: un model high-end M4 și unul low-end G2.

HTC M4 va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1.2GHz care va fi ajutat de 2GB RAM și va dispune de un spațiu de stocare de 16GB. Camera dorsală va avea un obiectiv similar cu cel al flagship-ului M7, de 13MP și o diafragmă de f/2.0, iar va fi dotat cu o cameră frontală de 1.6MP. Telefonul inteligent mobil M4 va sosi cu sistemul de operare Android Jelly Bean. Ecranul HD de 4.3” va fi capabil de o rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Cu modelul G2 compania taiwaneză va lua în țintă piața telefoanelor inteligente low-end. Va primi un ecran HVGA de 3.5” cu o rezoluție de 480 x 320 pixeli, va conține un procesor ARM Cortex de 1GHz, 512MB RAM și spațiu de stocare de 4GB + un slot pentru microSD. Camera frontală nu este prezentă pe acest dispozitiv dar are o cameră dorsală de 5MP. Acest model va sosi în cutie cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Nu avem informații despre apariția acestor terminale dar să rămâi în apropiere că vom reveni cu informații recente.

Actualizare:

Conform unor zvonuri, smartphone-ul low-end HTC G2 este posibil să fie lansat la evenimentul MWC la sfârșitul lunii Februarie, sau cine știe poate va fi prezentat împreună cu flagship-ul HTC One. Mulțumit site-ului PhoneArena avem un screenshot despre interfața acestui telefon low-end, care conține un Sense 5.0 minimalistic. Să reamintim că modelul G2 este un telefon care dispune de un procesor de 1GHz și de un ecran HVGA de 3.5” capabil de o rezoluție de 480 x 320 pixeli.

Sursa: Engadget, HTCSource

Sursa foto: phoneArena

About the author