Dispozitivel de la MWC au sosit/sosesc in Europa

MWC în acest an a adus câteva noutăți foarte interesante și utile, pentru a afla detalii despre cele mai bune produse citește articolul nostru MWC 2013: Cele mai bune produse conform Engadget. Printre dispozitivele prezentate la marele spectacol de telefonie mobilă deja sunt care au lovit piețele europene și deja se pot precomanda.

Noile telefoane inteligente cu sistemul de operare Windows Phone prezentate de către compania Nokia și-au făcut apariția în Germania. Smartphone-ul de clasa medie Lumia 720 se poate precomanda la prețul de 378 euro, iar telefonul mobil inteligent low-end, Lumia 520 are un preț de 199 euro.

     

Gigantul producător de telefoane mobile din China, ZTE la MWC a prezentat două phablete de mare performanță, ZTE Grand Memo care dispune de un ecran uriaș de 5.7” și ZTE Grand S echipat cu un ecran de 5”. Compania chineză și Alcatel au fost primii care au dezvăluit primele terminale cu sistemul de operare Firefox. Chinezii au prezentat dispozitivul low-end ZTE Open. Uriașul phablet Grand Memo are un preț de 599 euro, fratele cel mic Grand S are un preț de pornire de 629 euro. ZTE Open se poate achiziționa la un preț de 149 euro.

          

Compania Alcate a făcut o mică surpriză pentru toată lumea cu un telefon foarte impresionant, One Touch Idol X, însă prețul acestui terminal este foarte dezamăgitor. Are un preț de 699 euro.

LG a sosit la MWC cu o armată alcătuit din telefoane inteligente, Compania a pregătit smartphone-uri pentru toate buzunarele. Primele dispozitive care și-au făcut apariția pe piețele din Germania sunt modelele din seria L. LG L7 II, LG L5 II și LG L3 II au un preț de start de 279, 179 și 99 euro.

          

Au sosit și monștrii companiei Huawei. Smartphone-ul mid-level Ascend P2 cu un ecran de 4.7” care are un preț de pornire de 499 euro, iar gigantul phablet Ascend Mate cu un ecran uriaș HD de 6.1”, se poate precomanda de la 599 euro. Mega-phabletul dispune de un procesor quad core Huawei K3V2 de 1.5GHz, de 2GB RAM memorie, rulează sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.2 și este echipat cu un acumulator uriaș de 4050mAh.

       

Singurul dispozitiv de mare performanță prezentat de către mega-compania coreeană Samsung a fost tableta Note 8.0. Comprimatul dotat cu un ecran de 8” și cu un procesor quad core ultra rapid este disponibil la prețul de 499/599 euro versiunea 16GB/32GB. Pentru opțiunea de 3G trebuie să plătești un cost suplimentar de 100 euro.

Sony a început distribuirea smartphone-ului său ultra performant, Sony Xperia Z și pentru Europa cu un preț de 597 euro, iar deja este disponibil și tableta extraordinară Tablet Z care pornește de la 639 euro.

     

Compania Asus a sosit la MWC cu un produs inovativ, un dispozitiv care are dimensiunile unei tablete de 7” cu însușirile unui telefon mobil inteligent. Ca să fie mai clar, FonePad este o tabletă de șapte inci cu care ai posibilitatea să efectuezi/primești apeluri și să trimiți/primești mesaje. „Tabfonul” va fi lansat mondial în două variante – unul cu spațiul de stocare de 8GB și cameră foto dorsală de 3MP pentru regiunile APAC și unul cu spațiul de 16GB fără cameră de spate pentru Europa. Versiunea de 16GB va lovi rafturile magazinelor din Rusia în luna Martie cu un preț de 265 euro. Este cu puțin peste prețul promis de producătorul Asus, – 219 euro – însă trebuie să știm că dispozitivele mobile în Rusia întotdeauna au un preț mai înalt decât în Europa. Informații încă nu avem despre prețul european, însă terminalul este așteptat tot în luna Martie și pentru Europa.

Flagship-ul companiei HTC, telefonul inteligent HTC One a fost prezentat pentru publicul mare la MWC. Super telefonul taiwanez a avut un preț de pornire de 661 euro, dar acum este disponibil la un preț foarte atractiv de 599 euro. Pentru un astfel de smartphone de înaltă calitate este un preț destul de accesibil.

Sursa: GSM Arena

About the author