Evenimentul Asus de la MWC 2013

Compania taiwaneză Asus a atras atenția multora cu reclamele sale prezentate înainte de spectacolul din Barcelona. Asus întotdeauna a știut cum să surprindă mulțimea și acum a reușit cu prezentarea noului membru din familia PadFone. Un dispozitiv care era deja cunoscut înainte de eveniment, era FonePad-ul. O tabletă de 7” cu caracteristica unui telefon inteligent, despre care au apărut foarte multe informații cu mult înainte. Între timp ce lumea era preocupată cu FonePad ei au avut teren pentru a pregăti arma mortală, PadFone Infinity.

PadFone Infinity este o mare surpriză pentru toată lumea, cu design-ul său elegant, construit numai din materiale de calitate și cu o performanță de înaltă calitate se ocupă un loc bine meritat printre cele mai performante telefoane inteligente din lume, dar în același timp se află și în topul high-end al tabletelor.

Dacă vrei mai multe informații despre acest super smartphone și în același timp tabletă, vizitează link-ul Asus PadFone Infinity și / sau urmăreste filmulețul despre acest dispozitiv mai jos:

Asus FonePad, un produs complet nou dezvoltat de compania taiwaneză. Acest dispozitiv întrunește caracteristica unei tablete cu trăsăturile unui telefon mobil inteligent. Un produs foarte interesant și foarte util, deoarece nu mai trebuie să porți cu tine două dispozitive în același timp ca să ai la îndemână și tableta și telefonul, FonePad este un singur terminal cu ambele capabilități. Pentru informații suplimentare despre tabletă accesează link-ul Asus FonePad și / sau urmăreste filmulețul despre acest dispozitiv mai jos.

O vizionare plăcută!

Pentru cei care sunt interesați de evenimentul fabulos, și vor să vadă cum sunt prezentate dispozitivele FonePad și PadFone Infinity, au posibilitatea de a viziona în video-ul de mai jos. Pregătește-te de cel mai spectaculos eveniment MWC.

Sursa: Asus Global (livestream), Asus (YouTube)

About the author