Evenimentul Asus la Computex 2013

Asus We Transform

Computex 2013 este unul dintre cele mai importante evenimente IT unde multe companii de renume urmează să prezinte produsele lor. Evenimentul de la Taipei (Taiwan) este unul la care de obicei mulți producători prezintă noi produse. Cele mai mari producători care vor fi prezente acolo sunt ASUS, Acer, HTC, Samsung, Intel etc, deci credem că urmează un nou set de produse interesante care vor fi lansate pe parcursul evenimentului, care se desfășoară între 4-8 Iunie.

În momentul actual ASUS este un jucător foarte important în lumea IT, cu produsele sale invovatoare, și întotdeauna ne-a surpins cu noutăți și ciudățenii (pare din prima)

Pentru evenimentul MWC Asus a pregătit mai multe teasere, și acum repetă tradiția:

Fiecare să interpreteze următoarele videoclipuri / imagini așa cum vrea.

Computex Teaser:

 

Teaser Produs 1

Computex 2013 is almost upon us Heres our first teaser before next week's press conference, It'll move you

 

Teaser Produs 2

Day 2 of Computex Teasers - Sonic Master

Teaser Produs 3

 

Teaser Produs 4

Teaser 4 Asus Computex

 

Teaser Produs 5

Asus We Transform Teaser 5
Nouă ne-a plcut foarte mult teaser-ul 3, un video interesant cu universe paralele, care ar fi bun și pentru un trailer pentru un film. Video-ul nu conține nici o urmă de dispozitiv, dar face referire la Android și Windows 8. Dacă combinăm teaserul 3 și video-ul Asus pentru Computex, atunci gândul deja ne duce la o tabletă 7″ cu stylus cu dual boot. Nu este chiar așa de ireal, Asus întodeauna ne surprinde cu gadgeturi interesante. Nu mai trebuie să așteptăm mult până la dezvăluirea noilor dispozitive, evenimentul începe acum.

Conform altor zvonuri ASUS va mai prezenta noul membru al seriei Transformer, noua serie Zenbook cu carcase din sticlă foarte rezistentă, poate un nou MemoPad Smart și un All in One cu Android și Windows.

Ce ne-ar plăcea nouă este un dispozitiv asemănător în toate privințele (chiar și prețul) cu Nexus 7 dar cu Windows 8. Ar fi un „twist” în lumea tabletelor, acum că Microsoft a schimbat cerințele minime pentru OS-ul lor. Suntem curioși ce va prezenta compania, și sigur că gadgeturile mobile noi le vom prezenta și noi. Tineti aproape!

Sursa: Pagina Facebook Asus, Asus, Engadget, Twitter Pages, Techinstyle.tv 1 si 2

About the author