Evenimentul Google I/O 2014 se va desfasura intre 25-26 Iunie

Sundar Pichai, șeful Android, a anunțat că evenimentul Google I/O va fi ținut între 25 – 26 Iunie la Moscone Center în San Francisco. Ne-a reamintit că această conferință importantă este organizat a 7-a oară, si este unul dedicat developerilor și noutăților Google. Marcați evenimentul în calendar, este posibil că la acest eveniment să fie lansat un nou Android, poate un nou telefon Nexus, sau unul Google Play Edition.

E prea devreme pentru speculări și zvonuri, și nici Google nu ne-a dat nici un indiciu despre ce va urma să fie prezentat. Pentru cei care vor să participe, înregistrările încep luna viitoare, poate că vom afla ceva interesant atunci. Persoanelor care nu au ocazia de a fi prezent, există un link dedicat, de unde se poate urmări acest show, deocamdată se pot vedea cele mai importante clipe de anul trecut.

SundarPichaiGoogle+

Anul trecut am avut mai multe surprize, unul dintre ele a fost Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, development kit-ul Google Glass și multe altele.

Ne așteptăm să apară ceva grandios, ceva să ne captureze imaginația. Rămâneți cu noi pentru mai multe informații, cum le primim, le vom relata.

Sursa: Post Google + de Sundar Pichai 

About the author