Evenimentul Google I\O astazi de la ora 19:00 (ora Romaniei)

Google IOÎn sfârșit a sosit și ziua mult așteptată de o lume întreagă, evenimentul Google I\O. Un eveniment despre care am auzit multe zvonuri și speculații în ultimele săptămâni și luni. Cel mai așteptat produs la acest spectacol este Motorola X, un smartphone cu care Google dorește să intre în luptă cu cele mai performante telefoane mobile inteleginte ale momentului, HTC One și Samsung Galaxy S4. Însă conform știrilor noi apărute noul smartphone ultra performant nu va fi lansat la acest eveniment.

La întrebarea ”La ce ne putem aștepta la Google I\O?” Sundar Pinchai a afirmat următorul:

”Totul va fi diferent. Nu va fi ca în anii precedenți când erau prezentate multe produse și sisteme de operare noi. În anul acesta punem un accent mai mare pe partea de software și pe dezvoltarea sistemelor de operare Android și ChromeOS. Aceste actualizări se adresează special pentru dezvoltatori, cu care dorim să ușurăm munca lor în dezvoltarea noilor aplicații pentru aceste sisteme.”

Dacă zvonurile sunt credibile atunci vom fi martorii lansării tabletei Nexus 7 de noua generație care va avea o specificație foarte interesantă. Noul Nexus vine cu un ecran LTPS de 7 inch care este capabil de o rezoluție 1920 x 1080 pixeli, va fi echipat cu un procesor Qualcomm APQ8064, va primi o cameră frontală HD și una dorsală de 5MP. Noul Nexus 7 va sosi cu noul sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean. Sursa de energie va fi asigurat de un acumulator de 4000mAh. Aceste specificații foarte interesante sunt împachetate într-o carcasă plastic foarte subțire de 8.5mm.

Este foarte posibil că Google va sosi cu un nou Nexus 4 care va fi echipat cu un modem LTE și din cauza lipsei cardului microSD va fi îmbogățit cu un spațiu de stocare de 32GB.

La eveniment va fi lansat o versiune nouă de Google Play Service, care va conține foarte multe noi actualizări interesante. Versiunea 3.0.27 va fi înlocuit cu 3.1, care este o actualizare destul de mare.

Urmărește evenimentul online accesând link-ul următor: Google I\O Live.

Sursa: Engadget, GsmArena, 9TO5GOOGLE

About the author