Evolio intra in lumea HD cu tableta Evotab HD de 7″

Compania română Evolio este lider pe piața tabletelor pentru orice budget din România. A prezentat mai multe tablete ieftine pentru a ajuta ca fiecare om să poată să-și permită să aibă o tabletă cu sistemul de operare Android.

Evotab HD cutie

În ultima vreme a prezentat câteva tablete interesante, precum Tabby, tableta pentru copii și tabletele  Aria. Acum a venit rândul unui nou terminal de 7″ numit Evotab HD, conform companiei este

Evotab HD – cea mai subțire tabletă cu Display HD de 7” și procesor Dual Core de 1,5Ghz

Cu noua tabletă Evolio poți să te bucuri de mobilitate datorită mărimii sale, acesta având un design ultra compact, și are doar o greutate de 330 grame și o grosime de numai 9,3 mm. Dispozitivul este dotat cu un ecran HD de 7″, capabil de rezoluția 1024*600, procesor dual core A9 de 1,5 Ghz, GPU dual core Mali 400 și 1GB RAM, pentru a oferi experiența completă Android Jelly Bean (Android 4.1). Tableta este echipată cu două camere (front 0,3 Mpx; back 2 Mpx), port mini HDMI, spațiu de stocare 8GB, slot MicroSD (card microSD până la 32 GB), WiFi și posibilitatea de a conecta un modem 3G extern. Lista modemuri 3G compatibile: Huawei E1750, Huawei K3765, Huawei E1552, ZTE MF190 (lista în curs de actualizare).Evotab HD cu ajutorul porturilor se poate conecta la TV și alte dizpozitive și beneficiază de accesorii variate: husă stander, husă cu tastatură, suport tetieră și car kit.

Tableta Evotab HD

Tableta Evolio Evotab HD poate fi precomandat de pe magazinul online Evolio la prețul de 479 RON (momentul actual) și va fi disponibilă după data de 23 aprilie 2013.

Promotie Evolio: Comanda tableta Evotab HD și primești CADOU  Stylus pentru display capacitiv!

Sursa: Evolio

About the author