Filmul Warcraft

Am tot auzit zvonuri și speculații privind filmul Warcraft, însă producția, potrivit unei „surse” interioare, va începe anul viitor. La BlizzCon 2013, un panou ne-a oferit destul de multe detalii privind filmul, constând din “concept art” la care IMDB a adăugat informația lansării, acesta fiind abia spre sfârșitul anului 2015.

WoWLogo

În film vom avea ocazia de a privi conflictul atât din perspectiva oamenilor cât și a orcilor. Oamenii (în film) vor avea ca și erou pe Anduin Lothar, iar orcii pe tatăl lui Thrall, Durotan. Filmul nu va urma drumul tipic de “good-versus-evil” ca și majoritatea filmelor, ci va fi descris ca și o neînțelegere între cele două tabere.

Povestea se va axa pe ambele tabere, dar actorii nu au fost dezvăluiți. Sunt câteva actori în discuție, zvonuri etc. și se pare că va cuprinde și personaje puternice feminine.

Informațiile privind stilul filmului au fost ținute în majoritate secret, spre dezamăgirea fanilor.

Filmul va avea atât efecte CG (computer generated) cât și „live action”, care va fi în noroi, mizerie, fum și praf ca și în filmul Gladiator. Directorul de efecte speciale Bill Westenhofer spunea că săbiile construite special pentru film, sunt cele mai mari săbii ce un om poate mânui.

Filmarea va începe în Vancouver în 2014 și suntem extrem de curioși care va fi rezultatul final.

Sursa: Joystiq

About the author