Fratiorul lui HTC One soseste in luna Iunie

După succesul imens al noului flagship a companiei taiwaneze, smartphone-ul HTC One, HTC este pe cale să lansează modelul M4, un telefon inteligent de categoria medie. Noul model va primi un design foarte asemănător cu cel cunoscut la One, și compania a decis să păstreaze și carcasa unibody din aluminiu.

HTC M4

În ceea ce privește specificația telefonului nu va fi așa puternic ca fratele cel mare, dar în topul telefoanelor mid-range va ocupa un loc nobil. Sub carcasa unibody metalic vom găsi un procesor dual core de 1.2GHz, ajutat de o memoria de 1GB sau 2GB (încă nu avem informații oficiale). Pentru o experiență vizuală cât mai plăcută este prezent un ecran HD de 4.3” capabil de o rezoluție de 720p. Memoria internă al noului dispozitiv va fi 16GB și HTC M4 va fi lansat cu tehnologia LTE. Suprafața de utilizare va fi similar cu ceaa ce este prezent în HTC One, Sense 5 cu multe caracteristici interesante. M4 va fi echipat cu o camera UltraPixel, dar încă nu avem informații despre rezoluția acestei unități.

Lansarea noului model HTC este așteptat în luna Iunie, care va rula noul sistem de operare Android 4.2.2 și va avea un preț mult mai accesibil decât ultra performantul One.

Pentru ca să vedeți asemănarea între cele două modele, M4 și One, v-am pregătit câteva imagini.

HTC M4 vs HTC OneHTC M4 vs HTC One-1 Sursa informații și foto: GsmArena, Engadget

About the author