Frumusetea Lamborghini intr-un telefon, Antares

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de lux solid, bine definit și aveți mii de dolari de cheltuit, ar trebui să aruncați o privire la modelul Antares. Smartphone-ul provine din Italia, și se mândrește cu măiestira celor din Grupul Lamborghini Tonino (creatori de accesorii – lux). Antares provine dint-un segment a mobilelor, numit produse techno-lux. Producătorul susține, că produsul emană o personalitate autentică, italiană (poate vă reamintește de forma unui automobil).

Carcasa este confecționată din oțel inoxidabil, cu zone înfășurate în piele, astfel oferind senzația unui produs premium. În comparație cu designul obișnuit și anost a smartphone-urilor „mainstream”, Antares arată destul de unic și rafinat (depinde de preferințe), deși emite un sentiment de răceală, datorită construcției metalice. Chiar și ambalajul a fost conceput cu aceste caracteristi în minte, cutia fiind confecționată din aluminiu solid.

antares1

Telefonul este echipat cu un hardware destul de comun. Pentru prețul ei, primim un CPU dezamăgitor, quad-core 1,5 GHz, dar măcar are 2 GB de RAM. Stocarea internă este limitată la 32 GB, cu posibilitatea extinderii, folosind un card microSD. În mod surprinzător, pachetul include un card de 32 GB. Spatele cu design aparte, este împodobită cu o cameră de 13 megapixeli, iar în față vom găsi o cameră de 5 megapixeli. Displayul de 4 inch, este acoperit cu Gorilla Glass, însă despre rezoluție știm numai că va fi „mare” (conform producătorului).

antares2

Dispozitivul va rula Android 4.2.2, cu câteva schimbări făcute special, pentru produsul de lux. O caracteristică mai degrabă unică, este amplificatorul integrat în difuzoarele fabricate de către producătorul Yamaha.

Telefonul Antares va fi valabil în Russia și China începând cu luna decembrie, iar cei din Statele Unite, Anglia și în mod ciudat Italia, va trebui să aștepte până la primăvara anului 2014. În acest fel, cumpărătorii interesați vor avea suficient timp, pentru a aduna cei 4000 de dolari – prețul dispozitivului.

Sursa: Lamborghini, Tonino Lamborghini via Androidcommunity

About the author