Fujitsu Arrows X F-02E si V F-04E au aterizat la Barcelona

Compania japoneză Fujitsu multora este cunoscut din lumea laptop-urilor și aparatelor foto compacte și profesionale. La MWC firma multinațională din Japonia a sosit cu două telefoane inteligente de mare performanță, Arrows X F-02E care este un telefon ultra performant cu specificații nemaipomenite și Arrows V F-04E un dispozitiv high-end cu specificații foarte bune.

Flagship-ul companiei F-02E a intrat în lumea smartphone-urilor cu forță care a șocat pe mai multe producători de telefoane mobile. Cu specificații ultra performante se află între cele mai bune telefoane inteligente din lume. Grandiosul Fujitsu este dotat cu un ecran Full HD de o calitate pe care n-a mai văzut lumea. Pe display-ul enorm de 5” 1080p culorile sunt strălucitoare, textul este clar și crocant și are un unghi de vizualizare extrem de larg care trebuie văzut pentru a crede. Pur și simplu acest dispozitiv dispune de cel mai bun ecran aplicat vreodată la un smartphone.

Pentru ca să ai o experiență neuitată și să simți diferența, compania a echipat acest terminal cu un procesor ultra rapid, quad core Tegra 3 care funcționează pe o frecvență de 1.7GHz ajutat de 2GB RAM. Pentru ca cercul să fie întreg terminalul a primit o cameră foto cu un senzor de mare performanță de 16.3MP și un acumulator de 2420mAh ca să poți savura cât mai mult calitățile superbe acestui telefon.

 

Ca și alte super telefoane inteligente și F-02E vine cu conectivitatea LTE, Bluetooth 4.0 și Wi-Fi. Când va fi lansat acest telefon inteligent de Fujitsu încă este un mister. Vine preinstalat cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Modelul Arrows V F-04E nu este așa de performant ca fratele cel mare, dar și așa se înscrie între telefoane inteligente high-end. Modelul F-04E dispune de un ecran HD de 4.7” capabil de o rezoluție de 720p și ca la fratele cel mare ecranul are același claritate și unghi de vizualizare.

 

Sub capota modelului Arrows V funcționează un procesor puternic quad core Tegra 3 de 1.5GHz ajutat de 2GB RAM memorie. Are o memoria internă imensă de 64GB și un lucru foarte interesant că are un TV tunner integrat. Camera foto plasat pe dispozitiv este dotat cu un senzor de imagine de 13.1MP.

 

Ca și fratele cel mare și el a primit un acumulator de 2420mAh. Fujitsu Arrows V rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Sursa: Engadget

About the author