Google in plina viteza la capitolul update-uri si noutati

Google este în plină viteză la capitolul update-uri: YouTube Capture și Google Currents are o nouă versiune pe iOS, Project Google Glass se află la FCC pentru aprobare în SUA, udpate-uri la Google Play Store, Google+, Chrome și serviciile Google Music. Să nu uităm de projectul Phone X și următoarea versiune al faimosului sistem de operare, Android (conform unor zvonuri va fi anunțat la Google I/O pe data de 15 – 17 Mai).

Să luăm de la început și să vorbim despre fiecare căte un pic. YouTube Capture și Google Currents au primit niște funcționalități palpitante și actualizări pentru UI. Cu noua actualizare YouTube Capture suportă încărcarea video-urilor de Full HD, îmbunătățiri pentru sincronizare audio și un număr mare de remedieri de bug-uri. Google Currents a fost îmbunătățit în ceea ce privește interfața de utilizare.

Noul produs de la gigantul motor de căutare Project Google Glass se află la FCC pentru abrobare, asta înseamnă că în curând vom avea posibilitatea de a vedea pe rafturile magazinelor. Aceste ochelari vor conține un modem Broadcom de 2.4GHz b/g Wi-Fi asociat cu un Bluetooth 4.0 + modul LE. Prețul de pornire va fi undeva la 1500 dolari.

Nu de mult Google a declarat că în acest an vrea să lanseze împreaună cu compania Motorola un telefon mobil inteligent care va doborî flagship-urile companiilor ca Samsung, HTC, Apple și așa mai departe. Google are planuri mari cum ar fi: Motorola Phone X să fie number one pe piața smartphone-urilor. Pentru mai multe informații acesați articolul Motorola X cu Android 5.0 Key Lime.

Google nu de mult a învelit roboțelul Android cu crom. Oare ce înseamnă asta și la ce ne putem aștepta cu această schimbare?

Ca să-ți captez atenția am o știre interesantă. Google este pe cale să lanseze un Smartwatch. Pentru mai multe detalii despre acest concept vizitează site-ul următor: Google Time Smartwatch UI Concept.

Google and the Google logo are registered trademarks of Google Inc., used with permission

Sursa: Engadget

About the author