Google Nexus 4 cel mai performant si cel mai vandut smartphone din lume

Telefoanele Nexus lansate de compania Google sunt cele mai așteptate dispozitive de către mulțime. Gigantul motor de căutare în fiecare an lansează un smartphone Nexus. Lansarea oficială al acestui telefon este și cea oficială a noului sistem de operare Android. Google cu aceste dispozitive prezintă pentru prima dată lumii noua sa platformă. În anul 2012 prin colaborare cu firma LG au lansat un telefon mobil inteligent ultra performant, care a lăsat în urmă telefoanele marilor rivali, ca Samsung Galaxy S III, Note 2, iPhone 5 și așa mai departe.

Telefoanele Nexus sunt dispozitive care vin cu un Android pur, fără interfețe și multe alte aplicații preinstalate de către producător. Aceste terminale întotdeauna au conținut puritatea sistemului de operare așa cum a fost construit acesta de către dezvoltatorii Google.

Cel mai nou smartphone Nexus a fost lansat pe data de 12 Octombrie în anul 2012 și a fost un succes imens. Google LG Nexus 4 în scurt timp, mai exact în trei luni, va atinge pragul de un milion de unități vândute. Specificațiile de o performanță înaltă și prețul foarte accesibil au contribuit la succesul acestui telefon.

Este un telefon inteligent foarte elegant, care îți oferă o experiență nemaipomenită de Android. Nexus 4 propulsionat de un procesor quad core de ultimă generație, Krait de 1.5GHz, ajutat de o cantitate impresionantă de memorie, 2GB RAM, are o rapiditate imensă și o utilizare extrem de ușoară. Echipat cu un ecran nemaipomenit de 4.7” True HD-IPS+ care este capabil de o rezoluție de 1280 x 768 pixeli și de o densitate uriașă de 317ppi.

LG Nexus 4 este dotat cu cel mai recent sistem de operare Android existent în prezent pe piață, Jelly Bean 4.2. Această platformă a adus multe noutăți față de prima versiune, despre care poți afla mai multe detalii în articolul nostru despre sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2. Cea mai interesantă și utilă aplicație care a apărut pe noua platformă este Google Now, care îți oferă informații importante de care ai nevoie în timpul respectiv: știri meteo, transporturi publice și multe alte. Ca să afli detalii mai exacte despre această aplicație Google a pregătit un mic filmuleț despre Google Now.

În ultima vreme dacă ai căutat telefonul în magazine, peste tot ai văzut că nu mai este disponibil în stoc, Pentru bucuria multora, Nexus 4 s-a întors pe rafturile magazinelor online. Grăbește-te că stocul este limitat, cumpără acum telefonul inteligent Google LG Nexus 4 (folosește codul PPNEW9B9 pentru a beneficia și de o reducere). Un gadget interesant lansat de Google acum o săptămână, este încărcătorul wireless pentru Nexus 4. Acest încărcător fără fir este disponibil în prezent numai în SUA, dar sperăm că va veni în scurt timp și în Europa.

Cum am spus și la începutul articolului, compania Google în fiecare an lansează un smartphone Nexus, deci nici anul 2013 nu va sfârși fără un astfel de dispozitiv cu un nou sistem de operare Android. Conform unor zvonuri în anul 2013 gigantul motor de căutare se află în colaborare foarte strânsă cu compania Motorola, cu care se pregătesc de un nou membru a familiei Nexus. Pentru mai multe detalii despre această temă accesează articolul Motorola X cu Android 5.0 Key Lime.

Sursa: 9TO5GOOGLE, Mashable

About the author