Grandiosul Samsung Galaxy Note III cu un ecran de 5.9″ și un Note mai ieftin de 3”

După phabletul Galaxy Note II care dispune de un ecran de 5.5” și lovit de multe critici în ceea ce privește dimensiunea telefonului inteligent Samsung totuși pregătește un phablet dotat cu un ecran mai mare, de 5.9”, noul Galaxy Note III.

Zvonurile spun că noul membru a seriei Note va fi prezentat în a doua jumătate a acestui an. Note III dacă zvonurile sunt adevărate va fi echipat cu un ecran Full HD Super AMOLED de 5.9”, va primi procesorul Samsung Exynos 5 Octa ca și Galaxy S IV care va fi lansat peste o săptăpmână pe data de 14 Martie în New York.

Se pare că zvonurile mai înainte care spuneau că noul Note va sosi cu un ecran de 6.3” erau greșite. Dar până ce va sosi timpul pentru prezentarea acestui telefon putem să așteptăm la câteva schimbări drastice.

Sincer să fiu nu știu ce este adevărat și ce nu dar au apărut niște zvonuri că Samsung pregătește un Note mai ieftin și dacă totul este adevărat acest nou dispozitiv va fi lansat cu puțin după lansarea flagship-ului S IV. Numele noului Note este Samsung Galaxy Note Neo care va dispune de un ecran QVGA de 3″ și o cameră foto de 2MP. Va fi disponibil în două variante: single-SIM și dual-SIM. Celelalte specificații încă sunt necunoscute, dar să rămâi în apropiere pentru a afla primul detaliile despre acest terminal.

Sursa: Sammobile, GSM Dome

About the author