HP s-a intors in lumea tabletelor cu Slate 7

Cu câteva ore în urmă compania HP a anunțat că se întoarce în lumea tabletelor și a prezentat tableta Slate 7. Aceasta este o tabletă care rulează sistemul de operare Android Jelly Bean și pentru prețul de 169 dolari este construit din elemente și materiale cât de cât de calitate. Dacă te uiți la acest terminal poți să vezi că are un look foarte plăcut, mai ales varianta de culoare roșie. Are un design perfect care se potrivește foarte bine în mâna ta, are o prindere destul de bună, dacă luăm în considerare că este un dispozitiv dotat cu un ecran de 7”.

Slate 7 este o tabletă care dispune de un ecran LCD de 7”, având o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, Sub carcasa din plastic are un procesor dual core ARM Cortex A9 care rulează pe o frecvență de 1.6GHz asociat de 1GB RAM memorie. Este încorporată o cameră foto de 3MP în spate și una VGA în față. În ceea ce privește spațiul de stocare are 8GB și conține un slot pentru microSD. Are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 2.1. Un lucru foarte interesant că comprimatul este dotat cu difuzoare stereo BeatsAudio.

HP Slate 7 va lovi piața tabletelor în luna Aprilie al acestui an cu un preț de pronire de 169 dolari și va sosi în cutie cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Sursa: Engadget

About the author