HTC a anuntat noul model din seria One

HTC a dezvăluit noul model din seria One, pe HTC One SV. Modelul SV deşi vine cu sistemul de operare Android ICS, are multe caracteristici pozitive, ca slotul de Micro SD care suportă carduri de memoria până la 32GB. Pe lângă asta ai şi integrare Dropbox şi Skydrive, iar mulţumită tehnologiei NFC şi Android Beam, ai posibilitatea de a partaja conţinutul telefonului cu un alt dispozitive pe care este activat NFC-ul.

Modelul One SV a primit un ecran super LCD 2 de 4.3″ cu o rezoluţie de 800 x 480, care este protejat de Corning Gorilla Glass 2. Dispozitivul cu un design elegant este valabil în două nuanţe: albastru şi alb.

Inima terminalului este un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.2 GHz, ajutat de o memorie de 1GB DDR2. Pentru o experienţă şi mai plăcută se răspund căştile Beats Audio care transformă dispozitivul într-un studio, şi oferind calitatea superioară melodiilor, joculirol şi filmelor.

Are o cameră foto de 5 megapixeli plasată pe spatele telefonului, cu funcţii de Panorama şi auto focus. Camera foto este ajutat de un bliţ LED şi un senzor BSI (backside illumination) pentru capture mai bune în situaţii cu lumină scăzută. Camera foto frontală are 1.6 megapixeli şi este dotat tot cu un senzor BSI.

Baterie de 1800mAh este amovibil care nu permite să treversezi desertul cu o singură încărcare, dar ai posibilitatea să foloseşti telefonul o zi întreagă fără să ai grijă de baterie.

HTC One SV în următoarele săptămâni va sosi în Marea Britanie, despre apariţia în Romănia încă nu avem informaţii.

Sursa: Appy Geek

About the author