HTC Butterfly in Europa si HTC One versiunea neagra

Samsung în momentul actual acoperă toată piața dispozitivelor mobile cu smartphone-uri de diferite mărimi, phablete, tablete de 7” și 10” și în ultimele doi ani dispozitivele sale au un succes enorm. În momentul actual este cel mai mare producător de dispozitive care rulează sistemul de operare Android. Companiile mai mici precum HTC și LG au rămas în urmă, din cauză că nu au reușit să producă dispozitive pentru tot segmentul de piata mobile. Se pare că aceste companii au decis că e momentul pentru a schimba lucrurile și nu demult au lansat dispozitive inovatoare și preformante precum HTC One și LG Optimus Pro. Smartphone-urile vor fi disponibile și în țara noastră de luna viitoare.

HTC One Negru - Sursa foto evleaks via Engadget

HTC One Negru – Sursa foto evleaks via Engadget

În SUA a apărut flagship-ul HTC pe siteurile mai multor companii de telecomunicații precum AT&T și Sprint. O chestie interesantă este că telefonul apare și în varianta neagră, dar apare notificația, că va fi disponibil în curând. Se pare că cei de la HTC vor sa diversifice modelul high end al companiei. Conform acestor informații putem aștepta și noi la apariția telefonului în varianta neagră și la noi.

HTC Butterfly în Europa

Oficialii HTC în luna trecută au decis să își schimbe tactica de marketing și au renunțat la sloganul companiei „Quietly brilliant” și au promis o strategie de marketing mai agresivă, ca să poată să țină pasul cu Samsung și Apple.

HTC Butterfly

Anul trecut compania taiwaneză a lansat un phablet cu ecran de 5″ și rezolutie Full HD numit HTC Butterfly, dar terminalul nu a fost disponibil decât în câteva țări din Asia.

Conform unor surse se pare ca phablet-ul HTC vine și în Europa, și prima țară unde va fi disponibilă este Olanda. Cei de la Engadget confirmă că terminalul va fi disponibil din luna Mai. HTC Butterlfy este primul telefon cu ecran 1080p care va avea o lansare mondială.

Butterfly este un dispozitiv high end de la HTC, și pe lângă HTC One, cele două telefoane sunt rivale directe telefonului de top Samsung Galaxy S4. Dispozitivul are un ecran de 5″ 1080p, un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro și o cameră de 8MP. Phabletul este mai ieftin decât noul flagship (în Olanda conform sursei), One cu aproape 100 de Euro. Încă nu au apărut informații oficiale despre disponibilitatea mondială a telefonului. Suntem curioși dacă va apărea și la noi și ce preț va avea.

Sursa: Engadget si GSMArena

About the author