HTC Butterfly S si HTC Desire 600 sosesc in luna Iunie 2013

Anul 2013 se pare că este anul companiei HTC. Taiwanezii în acest an lansează un număr mare de noi dispozitive pe piața smartphone-urilor. După succesul imens al noului model, flagship-ul HTC One, compania pregătește un Butterfly actualizat, modelul Butterfly S și un dispozitiv low-end cu dual SIM, terminalul Desire 600.

HTC Butterfly S si HTC Desire 600

HTC Butterfly S va fi asemănător cu predecesorul său, însă va primi noi actualizări deja cunoscute la modelul One. Va dispune de un ecran 5” de o rezoluție de 1080p (similar cu ecranul modelului vechi), camera foto va fi înlocuit cu versiunea de UltraPixel și va fi echipat cu un acumulator mult mai performant. Noul Butterfly conform zvonurilor va fi dotat cu un slot de microSD, care este un avantaj foarte mare. Lansarea noului terminal este așteptat săptămâna viitoare, deci rămâneți în apropiere ca să aflați primele specificațiile exacte acestui dispozitiv.

HTC ia în țintă nivelul low-end al smartphone-urilor cu modelul Desire 600, care va fi un terminal dual SIM, dotat cu un ecran Super LCD2 de 4.5” qHD capabil de o rezoluție de 960 x 540 pixeli și de o densitate de 245ppi. În interiorul telefonului inteligent este prezent un procesor Snapdragon 200 de 1.2GHz ajutat de 1GB RAM memorie. Dispune de o memorie internă de 8GB extensibil de până la 64GB cu ajutorul slotului microSD.

Desire 600 sosește cu sistemul de operare Android 4.1, cu o cameră frontală de 1.6MP și una dorsală de 8MP, iar sursa de energie este asigurat de un acumulator de 1860mAh. Telefonul se află în stare de pre-comandă pe site-ul oficial HTC din Rusia și are un preț de 15990 rublă (460 euro).

HTC Desire 600 pret

Sursa: GsmArena, Engadget

About the author