HTC One a sosit in Europa pe data de 6 Martie

Noul HTC a fost lansat pe data de 19 Februarie, a sosit cu specificații extraordinare și cu o interfață impersionantă, Sense 5. Conform afirmației companiei acest UI va sosi și pentru smartphone-urile One X+, One X, One S și Butterfly, actualizarea este așteptat în câteva luni. HTC a afirmat că sunt modele care nu vor suporta toate caracteristicile acestei interfețe din cauza hardware-lor nu așa de performante decât cele prezente la HTC One.

Sunt sigur că deja toată lumea a așteptat apariția acestui super telefon, care pe data de 6 Martie a sosit pe piețele europene. Prima stație este Germania unde la O2 are un preț de pornire de 661 euro fără contract și cu un contract de 25.99 euro/lună. La Notebooksbilliger.de este disponibil la un preț de 649 euro fără contract, dar au și o gamă largă de contracte unde HTC One este disponibil cu un contract pe doi ani la Vodafone de 49.90 euro/lună.

O veste bună și pentru noi din România că noul flagship a companiei HTC își va face apariția în scurt timp și la rețelele Orange, Vodafone și Cosmote. Lansarea exactă al acestui telefon inteligent încă nu a fost precizată.

Mulțumit site-ului Imore putem să îți oferim o tabelă unde sunt comparate cinci telefoane performante, inclusiv și HTC One.


Susră: GSMArena și iMore

About the author