HTC One Mini gata de lansare

Se pare că compania taiwaneză, HTC dorește șă ocupe și tronul telefoanelor inteligente de categorie medie cu modelul HTC One Mini, care, dacă știrile sunt credibile, sosește în a doua jumătate al acestui an.

HTC One Mini (8)Un site din Estonia a avut ocazia să analizeze noul HTC mid-range, și pentru bucuria multora a partajat niște poze cu acest dizpozitiv, care cum se vede și mai jos, are un design elegant, similar cu ultra puternicul HTC One.

Sursa foto: www.GSMArena.com

Sursa foto: www.GSMArena.com

 

Micuțul HTC a primit aceeași carcasă din aluminium ca și fratele cel mare, sub care se află o specificație destul de performantă pentru un telefon inteligent de nivel mediu. HTC One Mini sau HTC M4 (nume de cod) a fost echipat cu un procesor dual core Snapdragon 400 capabil de o frecvență de 1.4GHz, ajutat de o memorie de 2GB RAM. Terminalul M4 a moștenit de la HTC One camera ultra performantă de 4MP UltraPixel confirmat și de UAPROF.

HTC One Mini (3)

HTC One Mini (12)

Afișajul se parcurge pe un ecran HD de o dimensiune de 4.3” oferind o densitate de pixeli de 342ppi. A primit o memorie internă de 16GB, din păcate nu are opțiunea de extindere a acestuia, ca și in cazul HTC ONE. Conform zvonurilor, HTC One Mini va veni cu sistemul de operare Android 4.2.2 și va avea un preț de pornire de 400 euro.

Sursa: GsmArena, Engadget

About the author