HTC One si starul Iron Man, Robert Downey Jr, o reteta de succes?

robert-downey-jr-tony-stark

HTC alături de LG și Huawei, sunt în constantă bătălie cu giganții pieței mobile, Apple și Samsung. Deși bugetul dedicat marketingului nu este atât de mare cât au companiile menționate mai sus, conform site-ului Bloomberg, cei de la HTC au semnat un contract cu actorul principal din filmul Iron Man, Robert Downey Jr. Valoarea contractului este de 12 milioane de dolari, și pentru acești bani, actorul bine cunoscut datorită succesului enorm pe care l-a avut în ultimul episod din seria Iron Man, va apărea în spoturi TV și alte tipuri de publicități pentru a promova telefoanele HTC. După problemele de producție a telefonului de top HTC One, care a apărut în prima parte al acestui an, va fi de folos un asemenea reprezentant pentru a-i ajunge în urmă pe giganții pieței mobile.

În 2012 HTC a cheltuit un miliard de dolari, ceea ce pare o sumă minoră față de cât a cheltuit Samsung pentru a promova seria Galaxy, și telefonul de top Galaxy S3 ( aproximativ de zece ori mai mult). În prima parte al acestui an HTC a promis ca îsi va schimba atitudinea în lumea marketingului și va fi mult mai agresiv în privința reclamelor pentru noile sale telefoane. Astfel HTC intră în luptă directă și în categoria reclamelor cu Apple și Samsung, și telefoanele lor de top iPhone 5, respectiv Galaxy S4.

HTC nu a comentat zvonul despre acest parteneriat, dar dacă totul e așa cum raportează Bloomberg, atunci vom vedea în curând reclame cu actorul Robert Downey Jr.

Iron HTC Robert Downey Jr

Sursa: 9to5Google

About the author