HTC One, te transporta intr-o noua dimensiune


În sfârșit dispozitivul mult așteptat de la HTC a sosit cu specificații extraordinare. Flagship-ul companiei taiwaneze este o altă dimensiune care îți remodelează experianța smartphone. Până acum am auzit multe zvonuri despre acest dispozitiv, dar acum a ieșit la suprafață cu un design elegant, disponibil în alb și negru, construit din aluminiu. Are o structură echilibrată care oferă a suprafață de prindere subțire și satisfăcătoare. Pot să afirm că are un design fără compromisuri.

Sistemul de operare Android 4.1.2 cu Sense și HTC BlinkFeed îți oferă o senzație inconfundabilă. Cu noua interfață a dispozitivului ai posibilitatea de a construi propriul tău ecran de pornire în timp real. Indiferent dacă vrei să fi informat cu cele mai noi știri sau de posturile prietenilor tăi pe rețelele sociale, acestea vor fi trimise către telefon în timp real, deci ai tot pulsul lumii în palma ta.

Pentru ca să ai parte de o experiență bogată de muzică de o înaltă calitate, HTC a optat numai pentru voi la difuzoare stereo BoomSound. Aceste difuzoare cu un amplificator încorporat furnizează un sunet mult mai clar și mult mai bogat decât ceea ce poți găsi la orice alt telefon.

Camera ultra-sensibilă de care dispune HTC One te ajută să realizezi fotografii extraordinare. Ai posibilitatea să captezi poze la care ai visat, cu mai multă claritate și mai multe detalii. Fotografiile făcute cu camera telefonului, dezvoltat cu o tehnologie de ultimă generație, au un contrast sporit și culori vii. Camera foto Ultra Pixel de 13MP alcătuit din trei obiective de 4.3MP îți oferă o sensibilitate imensă și o iluminare de fundal extraordinară care te ajută să memorezi amintirile importante și în condiții de lumină redusă.

Mi se pare că acest telefon nu va avea foarte multe caracteristici negative, numai lucruri bune se pot spune despre noul flagship a companiei taiwaneze. O caracteristică foarte interesantă este funcția Sense TV. Această aplicație ajută să ai un control superior și asupra televizorului tău, ai posibilitatea de a naviga printre canalele TV, să accesezi ghidurile cu programe, să reglezi sunetul și multe alte lucruri foarte utile de care ai nevoie în timp ce te așezi lejer pe canapea pentru a relaxa în fața televizorului. Prin intermediul Sense TV găsești ușor emisiunile tale preferate și vei fi anunțat când încep. Toate astea pot fi la îndemâna ta cu ajutorul telefonului HTC One.

Compania HTC s-a gândit la toate interacțiunile pe care le vom parcurge cu telefonul nostru și din această cauză a dezvoltat Sense Voice. Prin intermediul acesteia nu vei mai avea probleme în timpul unei convorbiri la telefon nici atunci când ești în spații aglomerate și zgomotoase. Aceată nouă caracteristică cu ajutorul unui microfon dual, adică telefonul conține două microfoane încorporate care detectează că te afli într-un spațiu aglomerat și zgomotos, sporește dinamic volumul apelului pentru a compensa acest lucru.

Te rog frumos să aplaudăm împreună compania HTC, care a construit un telefon inteligent care te transportă într-o altă dimensiune, îți oferă a experiență ca nici un alt telefon până acum.

Sunt sigur că deja te interesează ce ascunde carcasa unibody a acestui dispozitiv grandios. Despre camera foto UltraPixel am vorbit mai înainte, deci de data asta o să trec peste asta și încep cu un ecran pe care n-ai mai văzut până acum. HTC One dispune de un ecran modest de 4.7”. Acest ecran modest este capabil de o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, trăsătură care nu este o noutate pentru nimeni, dar un lucru care lasă de uimit este imensul densitatea de pixel pe care generează ecranul, 468ppi. Cu o astfel de calitate o să pierzi simțul de realitate și nu mai ști ce este realitate și ce se află numai în telefonul tău.

Nava spațială HTC One este propulsionat de un procesor de ultima generație quad core Qualcomm Snapdragon 600 de 1.7GHz care este responsabil pentru rularea fină și netedă a sistemului de operare Jelly Bean, iar pentru o funcționare rapidă și fără probleme a aplicațiilor dispozitivul a fost echipat cu 2GB RAM memorie. Pot să afirm că este un calculator personal în miniatură, care prin portul micro HDMI se poate transforma cu ajutorul televizorului tău într-o consolă de joc care îți oferă o experiență nemaipomenită.

Se vede că mă îmbătrânesc, am uitat să spun o trăsătură foarte importatntă despre camera foto UltraPixel, care este capabil de înregistrări video HDR până la 1080p.

Am povestit multe lucruri interesante și multe lucruri frumoase despre acest terminal de vis, dar încă nu am dat nici o informație despre valabilitatea și prețul acestuia. Conform unor surse foarte credibile se pare că noul HTC va ateriza pentru prima dată pe continentul nostru pe 8 Martie și va avea un preț de pornire de 649 euro, fără contract. Noul rege pe teritoriul telefoanelor inteligente, HTC One va face vizta în Statele Unite pe data de 22 Martie și cu contract pentru doi ani la AT&T, T-Mobile și Sprint varianta de 32GB va porni de la un preț de 199 dolari, iar băiatul mare de 64GB va fi disponibil la prețul de 299 dolari.

Cred că nu trebuie să spun altceva despre flagship-ul companiei HTC pentru a te convinge despre faptul că este un smartphone de vis, care vrei să-l ți în mână și vrei să-l ai în posesia ta.

Sursa imagine și informații: HTC

About the author