HTC trece peste Samsung cu noul model HTC M7

Deși încă mai așteptăm apariția monstrului de la HTC, modelul HTC Deluxe pe piața europeană, dar deja au apărut rapoarte ca compania taiwaneză lucrează la un nou dispozitiv emblematic, care după niște zvonuri neoficiale ar putea fi lansat la Mobil World Congress din februarie 2013. Din surse multiple știm că furnizorii de semiconductoare și carcase din Taiwan, care lucrează împreună cu HTC au fost rugați să furnizeze materiale suficiente pentru fabricarea de la 4 până la 5 milioane dispozitive mobile, începând din primul trimestru al anului viitor.

În mod tradițional HTC lansează noile smartphone-uri la acest spectacol comercial, care va avea loc în data de  25-28 februarie la Barcelona. Rapoartele sugerează că această lansare rapidă va oferi companiei un salt mare înainte, trecând peste Samsung care a lansat modelul Samsung Galaxy S III în luna mai al acestui an, și este foarte probabil că noul ”flagship” al companiei va fi lansat tot în mai al anului 2013.

Avem niște informații și despre specificația noului HTC. Noul model va fi echipat cu un ecran HD de 5”, primește o carcasă ”unibody” din aluminiu, va fi dotat cu un procesor Snapdragon S4 Pro quad-core și camera foto plasată pe spatele dispozitivului va fi de 13 megapixeli.

Deocamdată atât, dar revenim cu informații noi când este cazul.

Sursa: Pocket-lint

About the author