Lansarea noului HTC One intarzie in mai multe tari

HTC a confirmat faptul că lansarea noului flagship a companiei, HTC One este în întârziere deoarece distribuitorii componentelor pentru noul HTC au afirmat că compania taiwaneză nu mai este considerat un client prioritar. Producătorii și distribuitorii elementelor pentru ansamblarea smartphone-ului HTC One au afirmat că compania taiwaneză nu se poate menționa la un nivel cu Samsung și Apple.

Mulți consideră că este o mare greșeală ceea ce fac acești producători și cred că HTC se află peste Samsung și Apple atât în design-ul său unic cât și în funcționarea Sense-ului 5. După opinia mea, indiferent de hardware-ul cu care este echipat noul Samsung Galaxy S4, HTC One este cel mai bun și elegant smartphone în prezent. Are o carcasă unibody unică construită numai din materiale de înaltă calitate și software-ul Sense 5 cu care este asociat sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este mai flexibil decât interfața TouchWiz găsit la Samsung.

Nu este greșit dacă spun că sigur Samsung ar avea și mai mult succes dacă ar schimba materialul policarbonat pe un material mai de calitate. Dar acesta este doar opinia mea, voi ce părere aveți? Care telefon preferați mai mult, HTC One sau Samsung Galaxy S4 și de ce?

Sursa: 9to5Google

About the author