Lenovo vrea sa intre pe piata telefoanelor mobile in SUA

Marca Lenovo nu este necunoscut la noi în țară. Compania chineză văzând ascensiunea pieței mobile s-a apucat de producerea tabletelor Android și nu demult de producerea telefonelor mobile sub marca proprie (exemplu seria Lenovo Ideaphone).

lenovo-smartphone-ideaphone-a690-01

În momentul de față Lenovo este unul dintre producătorii de telefoane mobile inteligente la care s-a înregistrat a o creștere în vânzări. Mulți americani nu știu că această companie se ocupă și cu producerea telefoanelor mobile inteligente, dar acest lucru urmează să se schimbe conform CEO-ul, Yang Yuanqing. Yang spune că Lenovo va începe vânzarea telefoanelor mobile în SUA într-un an.

Cu creșterea pieței mobile din ultima vreme, multe companii au început producerea dizpozitivelor mobile. Piața mobilă este în creștere majoră, declară Yang la un interviu cu Wall Street Journal și trebuie să facă un pas înainte să intre pe piața altor țări decât cele obișnuite, China, India și Rusia.

Kobe Bryant Lenovo Ad

Când întrebat, Yang spune, că nu are iluzii că va putea supraviețui ușor pe piața din SUA, dar nu are alternative din cauză că piața PC-urilor s-a încetinit.

Sursa: Wall Street Journal

 

About the author