LG a anuntat phablet-ul Optimus G Pro

Nu de mult am vorbit despre acest phablet de la LG și atunci am afirmat că noul rege a familiei Optimus va sosi la evenimentul MWC pe data de 25 – 28 Februarie. Așa se pare că cei de la LG nu au avut răbdare să aștepte până la sfârșitul lunii și au decis să lanseze noul flagship a companiei pe data de 18 Februarie.

LG Optimus G Pro cu specificațiile sale ultra performante a detronat marele Samsung Galaxy Note II și LG Google Nexus 4. Acest nou dispozitiv a companiei LG dispune de un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600 de 1.7 GHz care este ajutat de o memorie de 2GB RAM. Optimus G Pro este primul telefon inteligent a companiei dotat cu un ecran Full HD. Diagonala ecranului este de 5.5” de tip IPS care este capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și de o densitate uriașă de 400 ppi.

Noul terminal pentru a putea ține pasul cu celelalte smartphone-uri de pe piață, a primit o cameră foto dorsală de 13MP și una frontală de 2.1MP.

Pentru a oferi o experiență mult mai plăcută și mai îndelungată noul LG este echipat cu un acumulator de 3140mAh, având cel mai mare acumulator din clasa sa. Telefonul inteligent va sosi în cutie cu cel mai nou sistem de operare Android – Jelly Bean 4.2 – și toate astea sunt împachetate într-un body extrem de subțire de 9.4mm.

LG Optimus G Pro va fi disponibil pe rafturile magazinelor din al doilea trimestru al anului 2013, începând cu America de nord. Încă nu avem informații despre lansarea acestui smartphone în Europa.

Sursa: 9TO5GOOGLE

About the author