LG intra in clasa medie a smartphone-urilor cu F5 si F7

Cel mai mare spectacol de telefonie mobilă din lume ne-a adus foarte multe dispozitive interesante și asta este doar începutul. La MWC am fost martorii la lansarea smartphone-urilor de categoria medie de către LG. În seria Optimus F avem posibilitatea să cunoaștem telefoanele inteligente mid-end F5 și F7.

LG Optimus F5 este un telefon mobil inteligent destul de bun în categoria sa. Cu carcasa total din plastic el dispune de un ecran IPS qHD de 4.3” care oferă o rezoluție de 960 x 540 pixeli. Este un display cu un unghi de vizualizare largă și are o reproducție de culori foarte bună. Sub capota F5 este integrat un procesor dual core de 1.2GHz asociat de o memorie 1GB RAM. Are un acumulator foarte impresiv de 2460mAh care pentru un astfle de telefon este destul de puternic. Optimus F5 dispune de două camere: dorsală de 5MP, forntală de 1.3MP. Dispozitivul de la LG are spațiul de stocare 8GB și are suport microSD extensibil de până la 32GB.

LG Optimus F5 are pe bord sistemul de operare Android 4.1.2 și lansarea acestui telefon este așteptat pe al doilea trimestru al anului 2013.

LG Optimus F7 dispune de specificații puțin mai bune decăt fratele cel mic, F5. Se înscrie în categoria mid-end și este echipat cu un ecran HD IPS LCD  de 4.7” cu o rezoluție destul de bună, 1280 x 720 pixeli capabil de o densitate de 312ppi. Telefonul inteligent este propulsionat de procesorul dual core cu o frecvență de 1.5GHz însoțit de o memorie 2GB RAM. Are integrat modem LTE, două cameră foto – 8MP respectiv 1.3MP –  și un acumulator puternic de 2540mAh. Spațiul de stocare al smartphone-ului LG este 8GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB.

Optimus F7 va fi lansat după F5 dar LG nu a specificat o dată exactă. Rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

Sursa: The Verge

About the author