LG Optimus G pentru Europa

După lansarea oficială telefonului inteligent LG Optimus G din anul 2012 în sfârșit sosește și pe piețele europene. Pentru utilizatorii din Europa performantul Optimus vine în cutie cu sistemul de operare Android 4.1.2, în loc de 4.1. Nu este nimic special deoarece în scurt timp toate modelele Optimus G vor primi această actualizare.

Versiunea europeană va primi câteva aplicatii interesante, cum ar fi și QSlide, care face posibilitatea de a rula mai multe aplicații deodată, acestea fiind ferestre transparente una peste alta. Ai posibilitatea de a ajusta transparența, dimensiunea și poziția acestei ferestre. QSlide lucrează cu aplicații built-in ca player-ul video, browser-ul, calendarul și calculatorul.

O nouă caracteristică este Safety Care care trimite informații despre locația curentă a utilizatorului prin SMS pentru una sau mai multe persoane de contact selectate atunci când, sunt apelate serviciile de urgență, telefonul rămâne nefolosit pentru o anumită perioadă de timp după ce utilizatorul a încheiat un apel cu o persoană de contact desemnată.

În cele din urmă are și o aplicație Privacy Keeper, care permite ascunderea informațiile apelantului pe care poți să-l afișezi cu un swipe. Pe lângă aceste caracteristici a primit loc și aplicația Google Now și o bară de notificare mai extensibilă.

Specificațiile smartphone-ului LG Optimus G pentru Europa sunt similare cu cele ale modelului lansat anul trecut. Pentru a afla mai multe detalii despre acest dispozitiv accesează articolul Telefoane LG de mare performanta, seria Optimus.

Sursa: GSM Arena

About the author