LG si Google lanseaza noi modele HDTV cu platforma Google TV 3.0

Televizoarele precedente de la Google, Google TV 1.0 şi Google TV 2.0 nu au avut un mare succes pe piaţa televizoarelor, dar totuşi Google încearcă din nou să căştige simpatia oamenilor cu noile televizoare HD, Google TV 3.0 care vor fi prezentate la CES în Las Vegas. LG se află printre primii care pune în aplicare în televizoare software-ul lui Google de al treilea generaţie. Aceste noi modele vor fi prezentate la CES la dat de 8 ianuarie, şi vor fi lansate în următoarele dimensiuni: 42-, 47-, 50-, 55- și 60-inch.

Aceste televizoare împărţite în două mari linii – GA7900 şi GA6400 – au primit un set de rame ultra-subţiri în jurul panoului vii de la LG împreună cu un stand nou, jocuri OnLive integrate şi un dispozitiv de teleghidare reproiectat cu o tastatură QWERTY integrată.

„LG este angajat să ofere opțiuni diverse de divertismente la domiciliu, care oferă o experiență de utilizare mai satisfăcătoare. Cele mai recente televizoare inteligente de la LG cu platforma Google TV exact asta fac. Ei aduc o experiență de utilizare stelară prin fuzionarea platformei Google TV 3.0 şi cu o tehnologie Smart TV de la LG. Rezultatul este un sistem complet care este revoluţionar în simplitatea lui,” a spus Havis Kwon CEO la LG Electronics.

Sursa: BGR

About the author