Microsoft Surface Pro a aparut pe pietele americane si canadiene

Microsoft, după ce a lansat tableta Surface anul trecut, a primit multe critici pentru specificațiile sale slabe. Cu toate astea a afirmat că nu se lasă bătut și în scurt timp va lansa o tabletă mult mai performantă. Tableta a sosit și chiar are specificații nemaipomenite. Primii care au posibilitatea de a achiziționa o astfel de tabletă sunt americanii și canadienii. Prețul de lansare tabletei Surface Pro de 64GB este de 899 dolari, iar varianta mult mai spațioasă de 128GB are un preț de 999 dolari. Acestea includ numai tableta și dacă dorești să transformi terminalul într-un laptop ultra portabil trebuie să plătești un cost suplimentar de 120 sau130 dolari, depinde de tastatura pe care o alegi, Type Cover sau Touch Cover.

Noua tabletă Microsoft are sistemul de operare Windows 8 preinstalat, care acum face posibil să te distrezi jucând pe jocurile tale preferate, nu numai pe calculatorul personal ci și pe tableta ta. Cu o specificații destul de bune, Surface Pro poate rula și cele mai noi jocuri disponibile pe piață. Tableta este propulsionat de un procesor Intel i5 ajutat de memoria de 4GB și de unitatea grafică de Intel HD 4000. Ecranul Full HD de 10.6” care este capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, afișează imaginile cu o claritate impresionantă. Culorile sunt vii cu un contrast ascuțit, care te face să simți că imaginile imediat vin la viață.

Microsoft Surface Pro este o tabletă foarte elegantă și puternică, deci dacă ai nevoie de o tabletă și totodată de un laptop, sigur aceasta este alegerea perfectă pentru tine. Depsre apariția în România încă nu avem informații, dar sunt sigur că în scurt timp va apărea și pe piețele române. Pentru mai multe informații și detalii despre Surface Pro să rămâi în apropiere, că noi venim cu noutățile.

Sursa: Engadget

 

About the author