Microsoft Surface Pro in apropiere

Microsoft ne-a promis că noua tabletă Surface Pro va fi lansată la începutul anului 2013 și se pare că se ține promisiunea, deoarece conform unor informații noi, tableta va sosi pe rafturile magazinelor pe data de 9 februarie. La început va fi disponibilă pentru utilizatorii din SUA și Canada, despre apariția pe continentul european nu avem detalii. Prețul de pronire a acesteia este de 900 dolari, versiunea de 64GB. Modelul Surface Pro cu un spațiu de stocare mai mare de 128GB va avea un preț de 1000 dolari.

Dispozitivul high-end a companiei Microsoft va fi echipat cu sistemul de operare Windows 8, avantajul tabletei față de Surface RT este că are un sistem de operare mult mai avansat, va rula toate aplicațiile care sunt compatibile cu Windows. După acesta putem afirma că noua tabletă Microsoft este un adevărat PC care va fi o mare concurență pentru ultrabook-urile aflate pe piață.

Surface Pro este o tabletă, mai bine zis tabletă+ultrabook performantă. Dotată cu o tastatură detașabilă ea poate fi folosită ca o tabletă, dar dacă ai nevoie de precizitate atașezi tastatura și tableta se transformă. Terminalul este dotat cu un procesor ultra performant Intel i5 cu Ivy Bridge. Cu ecranul său Full HD tactil capacitiv de 10.1” îți oferă o senzație imensă atât în timpul navigării pe internet cât și în timpul vizionării filmelor sau videoclipurilor.

Microsoft Surface Pro va fi disponibil în două versiuni, una de 64GB și celălalt de 128GB.

Sursa: Redmond Pie

About the author