Motorola X Phone un pericol pentru Samsung si Apple

Motorola X Phone este cel mai așteptat dispozitiv al anului 2013, care, conform zvonurilor, va fi lansat de către compania Motorola în colaborare cu Google. Anunțarea acestui nou telefon inteligent ultra-high end este așteptat la evenimentul Google I/O care va avea loc în luna Mai. Oricât de curios ești din păcate nu avem informații despre specificațiile acestui telefon, dar sunt niște zvonuri în care sunt menționate câteva hardware extrem de performante.

Compania australiană Telstra într-un raport a menționat că Motorola X Phone (posibilul dispozitiv cu care va sosi noul sistem de operare Android Key Lime Pie) este un ”game-changer”. Hugh Bradlow (Chief Technology Officer la Telstra) a afirmat că acest dispozitiv este un adevărat ”breakthrough”, un ”game-changer” care va pune o presiune imensă pe companiile Samsung și Apple.

Motorola X Phone nu va fi un telefon mobil inteligent ca oricare, el va fi construit și dezvoltat cu o tehnologie  de ultima generație, deci noul dispozitiv de la Motorola și Google va fi o capodoperă. Noul terminal a fost descris de către cei de la Motorola cu următoarele cuvinte: ”Dispune de software și capabilități care nu sunt disponibile pe nici un smartphone Samsung Galaxy și Apple iPhone. Sofware-ul este foarte puternic care întrunește serviciile Google în așa fel cum încă nu a reușit să facă nici un alt producător până în prezent.”

Unele surse spun că Motorola X Phone va fi dotat cu o cameră de spate high-end, un acumulator extrem de mare ( ceva cu care deja ne-am obișnuit la telefoanele Motorola ), un ecran flexibil de 4.8”, un procesor quad core de ultimă generație și o durabilitate extrem de mare, trăsătură care este prezent la fiecare dispozitiv Motorola.

Dintre aceste detalii care se vor transforma în realitate încă este un mister, dar în luna Mai sperăm că vom fi martorii lansării unui telefon inteligent care va aduce o schimbare imensă în era smartphone-urilor.

Sursa: BGR, PhoneArena, MobileGeeks

About the author