MWC 2013: Cele mai bune produse conform Engadget

MWC 2013 a venit și a plecat. Am cunoscut câteva produse și dispozitive foarte atractive și elegante, de exemplu aici a fost prezent pentru publicul mare noul flaghsip a companiei HTC smartphone-ul HTC One, am avut posibilitatea de a cunoaște primele telefoane dotate cu sistemul de operare Firefox de la ZTE și Alcatel. Am fost martorii la lansarea unor produse interesante de la compania Asus ca FonePad, PadFone Infinity și Transformer AiO P1801, fiecare produs având caracteristici unice.

Să vedem care sunt cele mai bune produse lansate, prezentate la MWC 2013 conform unul dintre cele mai mari site-uri de specializare în tehnologie IT, Engadget:

Cel mai bun telefon/smartphone: LG Optimus G Pro

Compaia LG a adus foarte multe dispozitive la evenimentul din Barcelona, inclusiv și flagship-ul companiei Optimus G Pro care a și câștigat premiul pentru cel mai bun telefon mobil inteligent. Acest nou model emblematic a sosit cu o înfățișare nouă comparativ cu predecesorii săi. Câștigătorul are pe bord un procesor quad core Snapdragon de 1.7GHz, un ecran gigant de înaltă calitate cu o diagonală de 5.5” capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și de o denstitate de 400ppi. Acumulatorul uriaș de 3140mAh este un exemplu foarte bun pentru celelalte producători. Pentru mai multe informații vizitează articolul LG a anunțat phablet-ul Optimus G Pro.

Cea mai bună tabletă: Sony Xperia Tablet Z

Compania japoneză după lansarea unui telefon mobil inteligent foarte elegant și performant rezistent de apă și praf, Sony Xperia Z, a decis să lanseze o tabletă tot cu caracteristici extraordinare, cu o grosime și greutate care este cea mai mică în lumea tabletelor de 10”, Sony Xperia Tablet Z. Această tabletă dotat cu astfel de trăsături la MWC a luat premiul pentru cea mai bună tabletă pe piață. Tablet Z dispune de specificații de ultimă generație despre care poți citi accesând articolul Sony Xperia Tablet Z lansat mondial.

Cel mai bun design: HTC One

Noul flagship a companiei taiwaneze HTC a fost prezentat încă pe data de 19 Februarie și la MWC publicul a avut posibilitatea de a și teste acest dispozitiv. HTC One cum se vede și din premiul câștigat este un telefon foarte elegant proiectat din materiale metalice de înaltă calitate, dar pe lângă design-ul elegant este un telefon ultra performant dotat cu un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7GHz și 2GB RAM. Dispune de un ecran Full HD LCD 3 de 4.7” capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și de o densitate de pixeli imensă de 468ppi. Dacă te interesează acest smartphone și vrei să ști mai multe despre el vizitează articolul HTC One, te transporta într-o nouă dimensiune.

Cel mai bun dispozitiv de conectivitate: Sony Xperia T

La MWC 2013 au fost prezente multe dispozitive cu caracteristica NFC, dar unul singur a ieșit câștigător, Sony Xperia T. GSMA și Sony prin colaborare au reușit un receptor foarte interesant cu capabilități foarte utile de NFC susținut de un ecosistem care suportă aplicații care activează achiziționările mobile, hărțile, chiar și insigna evenimentelor. La eveniment erau afișate postere uriașe cu caracteristica NFC ca vizitatori să primească mai multe informații despre produsul respectiv. Kudos era care a făcut eforturi pentru aceste postere NFC, dar sincer să fiu nu știu dacă oameni în prezent au nevoie de așa ceva.

Cea mai bună invitație: Invitația de presă de la Samsung

Mulțimea de la MWC aștepta la o mică surpriză de la Samsung în ceea ce privește lansarea noului Galaxy S, dar însă nu s-a întâmplat marea prezentare. Cei prezenți la spectacolul din Barcelona au primit o invitație foarte elegantă la evenimentul de pe data de 14 Martie (prezentarea oficială flagship-ului Samsung Galaxy S IV). În anii precedenți fiecare invitat a primit un email prin care a fost menționat data și locul acestui eveniment, dar în acest an Samsung a venit cu o chestie foarte cool, cu o invitație de hârtie și card foarte elegant.

Cam atât despre cel mai mare spectacol de telefonie mobilă din lume din anul 2013, te așteptăm și anul viitor  să urmărim împreună MWC 2014.

Sursa: Engadget

About the author