Nexus 7 de a doua generatie

Nu de mult am vorbit despre noua tabletă Google Nexus 10, care ar putea să-și facă apariția la evenimentul MWC pe data de 25 – 28 Februarie. Acum de câteva zile s-au răspândit niște zvonuri că Google se pregătește și de o nouă tabletă Nexus 7 în colaborare cu Asus. Conform afirmației Digitimes Google Nexus 7 2 va fi dotat cu un ecran Full HD și va avea marginile în jurul ecranului mult mai subțiri decât predecesorul său.

Pentru a consolida integrarea între software și hardware tableta Nexus va rula un sistem de operare modernizat bazat pe Android Jelly Bean.

Despre data de prezentare al acestui dispozitiv nu avem informații, dar conform unei surse Google are planuri mari prin care dorește să distribuie 10 milioane de unități de Nexus 7 de prima generație și de a doua generație.

Actualizare:

De la site-ul Smartdroid.de am primit o informație foarte interesantă în legătură cu tableta Nexus 7 de a 2-a generație. Dispozitivul, pe lângă un ecran Full HD de 7” va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 și cu modeme de 3G și 4G.

Lansarea acestei tablete este așteptat la conferința Google I/O, care va avea loc pe data de 15 – 17 Mai.

Sursa: BGR

About the author