Noi detalii interesante despre HTC M7

Cred că nu este a noutate pentru nimeni numele noului telefon mobil inteligent M7 de la HTC. Zvonurile curg ca și apa când deschizi robinetul. Dar din fericire zvonurile încep să se transforme în informații oficiale.

Deja ne-am împrietenit cu specificațiile telefonului și cu designul acestuia. Toți am crezut că știm totul despre M7, dar trebuie să spun că compania HTC ca întotdeauna ne face suprize și pot afirma că este singura companie care de fiecare dată ne uimește pe toți cu ceva interesant.

Înainte de a anunța acest lucru interesant și impresionant vreau să enumăr specificațiile tehnice ale HTC M7 pentru cei care numai acum aud pentru prima dată despre acest dispozitiv. Modelul emblematic de la HTC, M7 va fi echipat cu un ecran Full HD de 4.7” cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o densitate de 468ppi. Sub acest ecran de mare rezoluție va funcționa un procesor quad core puternic Qualcomm APQ8064 de 1.7GHz care va fi ajutat de 2GB RAM memorie. Conform zvonurilor terminalul va dispune de spațiu de stocare de 32GB. Ca și oricare telefon inteligent pe piață va avea o cameră frontală și una dorsală, cu un obiectiv de 2MP respectiv 13MP. Acest super telefon inteligent va sosi cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.

Până acum este totul obișnuit, toată lumea este satisfăcut și totodată uimit de aceste specificații de high-end, dar să nu rămâneți cu atâta acum vine surpriza. Nu de mult am spus că are două camere foto ca și celelalte telefoane și cu asta nu este nici o problemă, însă HTC a creat un senzor special pentru flagship-ul său. Un senzor care este alcătuit din trei obiective de 4.3MP (cameră Ultrapixel), care este o tehnologie total nouă pe piața smartphone-urilor. Senzorii sunt construite în așa fel ca să capteze imagini mult mai clare și crocante ce încă nu am văzut la nici un alt aparat de fotografiat.

HTC nu de mult a declarat că în anul 2013 compania se pregătește de noi experiențe de cameră și audio. Experiența de cameră a fost dezvăluită, dar nu avem nici un pic de habar ce poate să ascunde noua experiență audio.

După părerea multora dacă HTC sosește cu astfel de tehnologii va face un salt mare în ceea ce privește piața telefoanelor inteligente, și companiile ca Samsung și Apple au de ce să teme. Anul 2013 va fi o luptă grea și strânsă pentru fiecare producător de telefonie mobilă și vom fi martorii unor tehnologii pe care până acum am crezut că sunt imposibile.

HTC M7 va fi prezentat pentru public pe data de 19 Februarie în New York și Londra, iar pe data de 21 Februarie și în Berlin. Compania pentru a grada interesele pentru M7 a făcut o reclamă destul de ciudată, cu o inimă conectată la o placă de bază și având sloganul ”ALIVE SOON”.

Să nu mă întrebați ce înseamnă acesta și din ce motiv au apelat la o astfel de reclamă că sincer să fiu nu știu nici eu dar nici alții, exclusiv compania taiwaneză.

Actualizare:

Conform unei informații de la site-ul PhoneArena, noul HTC M7 va fi lansat peste 7 zile simultan în Londra și New York având numele de HTC One. Până la urmă a apărut și o imagine despre noul smartphone a companiei HTC pe pagina Twitter Evleaks.

Sursa imagine: Evleaks (Twitter)

Sursa: Gottabemobile

About the author