Noi dispozitive ASUS pe orizont

ASUS specializat în industria PC, este probabil cea mai mare firmă evadată dintr-un domeniu aflat în declin. Datorită acestui fapt ASUS trebuia să se reinventeze într-un alt domeniu.

asus-HD

Firma, începator in producția dispozitivelor mobile, până nu demult producea exclusiv laptopuri, calculatoare și componente PC, dar acum este renumit drept unul din cei mai importanți producători de tablete.

Deși LG primește toate laudele pentru noul Nexus 5, ASUS este programat pentru crearea noului Nexus 7. Da, ASUS va fi firma aleasă pentru producția noului Nexus 7-3, firma ajungând primul producător, care va fabrica 3 modele consecutiv pentru Google. Mega compania spune că nu are nici un motiv să renunțe la colaborarea cu ASUS deoarece fiecare model până acum a avut vânzări excepționale și a fost lăudat de firmele retail.

Potrivit Taipei Times, compania plănuiește introducerea primei serii de Chromebook, care va avea un display de 11,6 sau de 13,3 inch, și teoretic prețuri între 199$ și 249$. Pe lângă prezentarea noilor modele de Chromebook, ASUS va prezenta și noua gamă de smarthone-uri, un MeMoFone de 5” care va fi vândut la un preț accesibil, și un model mai ieftin, mai mic al modelului Padfone, numit „Padfone mini”. Pe lăngă aceste dispozitive, vor continua cu seria Transformer, Fonepad și VivoTab.

Fără îndoială ASUS ne rezervă câteva surprize plăcute, ce vor fi dezvăluite la începutul anului viitor, și se pare că brandul inventat de ASUS numit Transformer nu se rezumă numai la transformarea produselor noastre, ci și la transformarea firmei Taiwaneze.

Sursa: Engadget, Tablet-News

About the author