Noi informatii despre smartphone-ul Facebook

Încă în luna Februarie am vorbit despre acest telefon inteligent care se pare că își va face apariția în acest an. Facebook și HTC se află într-o colaborare foarte strânsă pentru a lansa noul smartphone Facebook care ascultă la numele de HTC Myst.

Conform zvonurilor răspândite încă la începutul anului 2013 acest nou smartphone va intra în categoria medie a telefoanelor inteligente. Zvonurile noi apărute menționează că locul vechiului procesor dual core Snapdragon S4 de 1GHz va fi ocupat de un procesor dual core Snapdragon S4 mai performant capabil de o frecvență de 1.5GHz. Celelalte specificații se pare că nu au trecut prin schimbări și cum am menționat și în vechiul articol HTC Myst va fi echipat cu un ecran HD de 4.3” cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli care este capabil de o densitate de pixeli destul de mare, mai precis 320ppi. Procesorul smartphone-ului Facebook va fi asociat de o memorie internă de 1GB RAM, iar pentru fotografii, melodii, filme și așa mai departe vei avea un spațiu de stocare de 16GB. HTC Myst va fi lansat cu sistemul de operare Android 4.1.2.

În ceea ce privește camera foto principală, aceasta este de 5MP dezvoltat cu o tehnologie ca și camera foto (UltraPixel) plasat pe noul HTC One. Myst va primi și o cameră secundară de 1.6MP. Nu avem informatii oficiale despre lansarea telefonului Facebook si nu putem afirma nici faptul că noul dispozitiv va sosi cu specificatiile enumerate de mai sus.

Ramâi cu noi ca sa afli cele mai proaspete detalii despre acest terminal, noi te informăm daca apar noi informații despre HTC Myst.

Sursa 1: Engadget

Sursa informatii si foto 2: Unwired View

About the author