Noi informatii si imagini despre Galaxy S IV

Cu câteva ore înainte de lansarea noului flagship a companiei Samsung, Galaxy S IV, pe site-ul chinez IT168 au apărut niște imagini oficiale despre noul terminal.

Telefonul inteligent octo core are o grosime de 7.7mm și o greutate de 138g. În descrierea smartphone-ului este menționat faptul că aparatul foto dorsal de 8MP folosit la modelul Galaxy S III a fost înlocuit cu unul de o calaitate mai bună dotat cu un senzor de imagine de 13MP.

Așa cum am reportat și în celălalt articol, noul receptor Samsung va fi echipat cu primul cip care folosește arhitectura big.Little. Noul cip conține opt nuclee care sunt separate în două categorii, un set de quad core procesor de performanță înaltă (Cortex A15) și unul quad core cu o preformanță redusă cu o optimizare mult mai bună în ceea ce privește bateria telefonului (Cortex A7).

Procesorul octo core Exynos 5410 va fi asociat cu o unitate grafică PowerVR SGX 544MP3, care este cel mai rapid GPU în prezent pentru smartphone-uri, capabil de o frecvență de 533MHz.

Noul Galaxy S va dispune de o memorie de 2GB RAM și de un spațiul de stocare de 16GB. Compania în ceea ce privește ecranul dispozitivului a optat la Super AMOLED de 4.99” capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Sursa: The Verge

About the author