Noi zvonuri si informatii despre HTC One

Compania taiwaneză după succesul imens al noului flagship HTC One, a decis să facă o extindere al acestui dispozitiv în ceea ce privește ecranul terminalului. În primul rând trebuie să mențin că în prezent informațiile acestea sunt doar zvonuri, dar sincer nu m-aș fi mirat dacă vor lansa un One cu un ecran mai mare. Conform acestor zvonuri, HTC pregătește un nou model One cu specificații similare ca HTC One, însă cu un ecran mai mare de 5” dar mai mic de 6”. Dacă toate acestea sunt reale și credibile atunci vom fi martorii lansării acestui dispozitiv în curând.

HTC One

Cel mai popular terminal Android, HTC One cu o carcasă metalică finișat excelent, pe lângă culorile argintiu și negru, în curând va fi disponibil și în culorile roșu și albastru, conform unei afirmații de Pocket-lint. Varianta roșie a făcut o scurtă apariție pe site-ul oficial HTC din Statele Unite, care după un scurt timp a și dispărut. HTC One roșu a fost adăugat și de un magazin online din Marea Britanie cu un preț de 504GBP (590 euro).

HTC One rosu

Din păcate aceste zvonuri nu au fost confirmate oficial de către HTC. Rămâneți cu noi pentru noi informații.

Super telefonul inteligent, HTC One după premiul ”The best smartphone of the year 2013”, iar după un premiu acordat și de o autoritate britanică săptămâna trecută, nu de mult a fost premiat și la evenimentul Computex 2013 ca cel mai bun terminal al anului 2013. Voi ce părere aveți despre noul HTC? Merită premiile acordate?

htc-award

Pe siteul evoMag.ro și Quickmobile.ro deja este disponibil un model interesant ONE, varianta dual-sim cu slot microSD. Din păcate datorită acestor dotări, varianta dual sim nu mai are carcasa unibody, acesta avănd un capac detașabil și in momentul actual este cu aproape 1000RON mai scump decât varianta de bază pe care-l poți cumpăra de pe eMag.ro.

Sursa: GsmArena

About the author