Nokia Lumia 620 a fost anuntat

Nokia astăzi la LeWeb 2012 Paris a anunțat o surpiză, noul membru al Windows Phone 8, pe Nokia Lumia 620. Noul telefon de entry-level de la Nokia are un ecran TFT de 3.8” cu rezoluția de 800 x 480 pixeli, un procesor Snapdragon S4 Plus cu două nuclee (dual-core) de 1GHz. Procesorul este ajutat de memoria de 512MB. Are o memorie internă de 8GB, expandabilă prin microSD (până la 64GB). Pe spatele dispozitivului este plasat o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț, care este capabil pentru înregistrări video de 720p. Pentru cei care sunt pasionați de autoportrete sau pentru domnișoarele care n-au la îndemână oglinda Nokia a plasat și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

Pentru conexiunea de internet este responsabil conectivitatea Wi-Fi şi WCDMA 3G, partajarea și împerecherea este îngrijit de Bluetooth 3.0 și de NFC. Înfățișarea ”dual-shot color” este interșanjabil, cea ce înseamnă că pe lângă schimbarea schemei de Live Tile ai șansa să personalizezi total telefonul mulțumit pentru Nokia care oferă pentru utilizatori carcase în varietate mare de culori.

Nokia Lumia 620 va fi lansat în luna ianuarie al anului viitor cu un preț de pronire de 249 dolari. Prima stație este Asia și apoi începe să intră și pe piața europeană. Dacă cauți un telefon Windows Phone 8 nu ultra performant, Lumia 620 este cea mai bună alegere în cea ce privește celelalte smartphone-uri de entry-level.

Actualizare:

Noul telefon mobil mid-end cu sistemul de operare Windows Phone 8 este disponibil în România pe Quickmobile. Înainte de a cumpăra acest smartphone vizionează acest filmuleț:

Sursa: Engadget

About the author