Nokia Lumia 720 si Lumia 520 vor sosi la MWC

Cu apropierea marelui eveniment din Barcelona, MWC internetul este plin cu tone de zvonuri despre dispozitive care ar putea fi prezentate la spectacol. Unul dintre ele este că Nokia va dezvălui unul sau mai multe terminale Lumia. Acum vom prezenta două modele Lumia despre care au apărut acum câteva zile niște poze oficiale.

Lumia 720

Dispozitivul din imaginea de mai jos, Lumia 720 este foarte asemănător cu modelul 820. Diferența printre cele două modele este că sticla la 720 este ușor curbat. Părțile laterale și din spate au o carcasă din plastic colorat.

Camera foto din spate este echipat cu un obiectiv la fel ca modelul 820 (Carl Zeiss), dar despre rezoluție nu avem informații. Cei trei pinuri de pe spatele telefonului sunt folosite pentru încărcarea telefonului atunci când dispozitivul este andocat și este probabil că noul model Lumia nu va avea caracteristica de încărcare fără fir. Va avea aceeași metodă ca și Lumia 820 la care o carcasă special dezvoltată permite încărcarea fără fir.

Lumia 520

Modelul Lumia 520 are un design foarte similar cu modelul Lumia 505, numai că sticla din față este flat. Marginile în jurul sticlei la noul model sunt mai subțiri, spatele însă are culori îndrăznețe, care se pare să fie semnătura companiei.

Nu putem confirma că imaginile prezentate sunt reale, dar acestea le vom afla în curând, pe data de 25 Februarie când Nokia va ține o conferință de presă. @evleaks este o sursă foarte fiabilă, dacă ne uităm la celelalte telefoane lansate în trecut, deci nu vom fi surprinși dacă vom vedea aceste modele pe scena Nokia. Dar avem o întrebare foarte interesantă și importatntă: Oare Nokia va prezenta modelul Lumia 1000 (EOS), pe noul Windows Phone cu o cameră foto High-Megapixel PureView?

Sursa: GSM Arena

About the author