Noua achizitie a presedintelui Google

În ultima vreme compania Google a cumpărat  și a vândut. Am mai vorbit și în articolele anterioare cum a cumpărat Motorola, iar acum nu demult l-a vândut companiei Lenovo. Printre alte companii cumpărate se află Nest, producătorul termostatului deștept, care este și un detector de monoxid de carbon și fum. Dar de data aceasta nu este vorba despre ce a procurat Google, ci Eric Schmidt, președintele acestuia. Este vorba de o casă în valoare de $22 milioane. Din aceasta putem să deducem că fostul CEO a companiei Google are bani de cheltuit, aflându-se pe locul 49 în topul Forbes 400, cu o avere de aproximativ $8.3 miliarde.

eric-schmidt-hollywood-mansion

Conform celor de la Forbes, casa din Holmby Hills, Hollywood, a aparținut văduvei faimosului actor, Gregory Peck. Chiar dacă aceasta s-a mutat acolo după moartea soțului ei, a avut vizitatori faimoși. Acest lucru poate fi dovedit cu o carte de oaspeți păstrat de fiica lui Gregory Peck, care a fost semnat de personalități ca Audrey Hepburn, Michael Jackson, Sheryl Crow, chiar și George Clooney, care este un prieten foarte apropiat a familiei.

eric-schmidt-hollywood-mansion4 eric-schmidt-hollywood-mansion3

Casa are 836 de metri pătrați și este situată pe o suprafață de aproximativ 5260 metri pătrați, fiind o locație ideală pentru petreceri, având o bucătărie imensă, două camere de serviciu, două toalete pe etajul principal. La etaj sunt trei dormitoare, un birou, iar un dormitor principal cu terasă, șemineu, băi pentru el și ea, dressing, etc. Afară, casa este decorată cu grădini superbe și o piscină.

eric-schmidt-hollywood-mansion2

Printre vecinii domnului Schmidt se află fiica celebrului Bernie Ecclestone, Petra, care stă în una dintre cele mai scumpe case din lume, Aaron Spelling Manor, care valorează în jur de $85 milioane.

eric-schmidt-hollywood-mansion1

eric-schmidt-hollywood-mansion5

Vila Playboy al lui Hugh Hefner este în proximitatea casei lui Schmidt, iar un alt vecin faimos este fondatorul Interscope Records, Jimmy Fallon.

Sursa: Forbes

About the author