Noul Blackberry Porsche Design bazat pe modelul Z10

BlackBerry este o companie cu probleme financiare, deși nu se comportă ca unul. Firma a lansat un dispozitiv nou nouț Porsche – Porsche Design P’9982 bazat pe un BlackBerry Z10. Este un gadget exclusiv, numai 500 de exemplare vor fi disponibile în lume.

Porsche Design

Luxul începe cu cutia – este mult mai mare decât cutiile standard în care vin majoritatea telefoanelor mobile, iar înăuntru găsim mai multe încărcătoare, unul pentru orice situație (pentru pretențioși). Lângă telefon primim desigur și căști Porsche Design cu cablu care nu se încurcă, și o cârpă pentru amprente. În fiecare cutie vom găsi un cod PIN, care ne va confirma că întradevăr avem un obiect exclusiv.

Dispozitivul în sine, este construit din oțel inoxidabil cu un finisaj satinat, și cu backplate-uri înfășurate manual în piele de origine italiană. Un model și mai exclusiv, va avea piele de crocodil în loc de cel obișnuit.

Software-ul pe Porsche Design P’9982 este BlackBerry OS 10.2 cu ceva modificări, printre care icoane rectangulare pentru aplicații, și o nouă față pentru ceas.

Dacă ați crezut că plătind cei 1500£ / 2400$ pentru telefon e de ajuns pentru a primi toate bunătățiile, vă înșelați. Puteți cumpăra o husă opțională din piele (care prezintă în sine o dilemă cu privire la protejarea dispozitivului și abilitatea de a vă bucura de designul inedit a telefonului). Există de asemenea carcase personalizate, confecționate din piele naturală.

Porsche Design P’9982 va fi valabil începând din 21 noiembrie la Harrods, Knightsbridge London, dar și la Carphone și Selfridges, care nu sunt la fel de “extravagante”.

Prețul obiectului de lux este de 1500£ / 2400$, un preț mai rezonabil ca cei 6600$ ceruți pentru un Vertu Constellation, dar asta nu ne spune prea multe. De asemenea, hardware-ul (în afară de oțelul inoxidabil și pielea) costă numai 180£.

Modelul limitat cu piele de crocodil va fi lansat în decembrie, dar prețul nu a fost anunțat încă.

Sursa: GSMArena

About the author